0 oy
222 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (106 puan) tarafından
Kizlar bu saatte yazıyorum ev sahibimiz evden çıkmamızi istedi neyse bı ev bulduk eşimin zorunla tuttuk bugün ama ben hiç beğenmedim ağlamaktan gözlerim şişti istemiyorum ama eşime nasıl söylesem bilmiyorum iptal edelim desem tuttuğumuz ev sahibi Neder onunda bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(767 puan) tarafından
Neden istemiyorsun cnm
(767 puan) tarafından
Anlıyorum seni lütfen yanlış anlama beni belki gücü ona yetiyordur lütfen canını sıkma allaha bırak o en iysini bilendir
(106 puan) tarafından
Amin tabiki yanlış anlamıyorum içim içime sigmiyo uyku tutmuyo Allah'ım diorum nasıl yaşarım bu evde gönlüm istemiyo ama eşime nasıl söylerim bilmiyorum ev sahibide kirayı geri verirmi onuda bilmiyorum
tarafından
Canım inan beni de yanlış anlama ama sen böyle ağlıyorsun ya Allah'ın gücüne gider isyan ediyor gibi oluyorsun. Benim de gücüme gider. Çünkü senin yerinde olmak isteyen o kadar insan var ki şuan. Mesela ben deprem bölgesindeyim ev bulamıyoruz ev üstüne gidiyorum. Ben de ağladım bı ev olsaydı da ev üstüne gitmeseydim diye onu napacaz. şükret haline kiracisiniz zaten ömür boyu sürmeyecek İnan. Sadece şükret insanlar çadırda yaşıyor selin altında. Bunları düşün olur mu canım ❤️
(301 puan) tarafından
Aynı durumdayız bizde ev arıyoruz bulamıyoruz 6 şubattan beridir de annemlerde kalıyoruz:( evimiz hasarlı
tarafından
Bizim de öyle cnm hiç sorma Allah yardımcımız olsun
-Reklam-
0 oy
(3,303 puan) tarafından
Canim söyle eşine ev sahibiyle konussun. Normalde kaporq verilmez geri ama belki adam insaflidir. Konusmadan bilemezsin.

Canim evi tuttuk ama ben soyle etraflica düşündüm ev içime sinmedi. Biraz daha bakalim falan desen
0 oy
(682 puan) tarafından
İçine sinmedigini istemediğini söyle csnjm genelde verilen kapora geri alınmıyor vazgeçme olasılığı olduğu  için istiyorlar belki insaflidir verir geri
0 oy
(497 puan) tarafından
Evi tutmadan, kapora vermeden önce sana sormadı mı ki napalım tutalım mı diye? 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 845 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hilay (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 892 göst.
27 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,658 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 97 göst.
0 oy
2 cevap 179 göst.

Kategoriler