0 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde (10,033 puan) tarafından

Eşimin annesinin akrabaları gelecekmiş çok seneler önce bunların bağlantısı kopmuş eşime yazdı  geliyoz bizi otogardan alın dimiş  annesine bırakılcek sinirlendim seneler sonra eşimi bulup yazmasına kızın haksızmıyım sinirlenmekte. Allah'tan abisi ben alırım demiş akşam gene gitçez tabi 

9 Cevaplar

0 oy
(1,409 puan) tarafından
Haksızsın bence. Bağlantıları kopsada akraba onlar. Sizede geliyoruz dememiş. 
(10,033 puan) tarafından
Kız eşimin numarasını nerden bulup yazdı kafam çok karıştı
(1,409 puan) tarafından
Ya bence kuruntu yapıyorsun. Akraba onlar illa birinde vardır.
(10,033 puan) tarafından
Peki seneler geçmiş bunca zaman merak etmemiş şimdi mi etmişler bence bi dertleri var öyle düşünüyom
(1,409 puan) tarafından
Tamam da varsa var anlamadan bilmeden günahlarını alma bence
(10,033 puan) tarafından
Yarın çıkar kokusu bakalım geliyolar
-Reklam-
0 oy
tarafından
eşine yazan kız mı neden eşine yazıyor madem abisi var 
tarafından
bizede yaz kız merak ettim :-):-)
(10,033 puan) tarafından
Tm çanım yazarım eşim izin alcek karşılscek oda harelde abisiyle gider almaya
tarafından
Ya sen nerelisin merak ettim :)
(10,033 puan) tarafından
Kütahyalıyım çanım
tarafından
AnLadim canim :)
0 oy
(11,527 puan) tarafından
Bunda simirlencek ne var
(10,033 puan) tarafından
Seneler olmuş şimdimi aklana gelmiş kuzeni olduğu halası olduğu bence bi dertleri var
(11,527 puan) tarafından
Sizinde elbet bir akrabaniza işiniz düşer niye bu kadar kararmış kalpleriniz
(10,033 puan) tarafından
Akrablık ilişkilerine bişey  demem ama dertleri bundan olan olay daha var gelip götürcez dediler yani bi dertleri var 2 bayan gelcekler 5 ay önceside böyle rahatsız etiler ozaman sorunlu kapandı bu konu
0 oy
(15,268 puan) tarafından
Haksızsın? Akraba onlar. Yani normal şeyleri büyütüyorsunuz kafanızda böyle olmaz böyle hayat geçmez. 
(10,033 puan) tarafından
5 ay öncede aynı yazdılar ama gütürecez gelip dediler olaylı kapandı sorun gelmediler 2 bayan gelecek dertleri var bence
(163,553 puan) tarafından
ama nagis yaa eve varana kadar esini yerse
(15,268 puan) tarafından
Ne derdi olabilir kocana mı göz koydular mesela malına mülküne mi konacaklar? Bu şekilde her şeye ön yargı her şeye şüphe zor değil mi ya?
Sevda bilmiyorum valla ben sanırım sevmeyi bilmiyorum böyle bir kıskanma tuhaf.
bende sevneyi bilmiyom hocam yaa yani 20 senede gorusmesem vasitam yoksa akrabam varsa ararim gek beni al diye herkezin isi vardi babamin arkadasi beni ankaradan alip eskisehire goturdu simdi esim yanlis dusunse delirirdim ben yaa
(10,033 puan) tarafından
Ben kıskanmıyom siz olayı anlamadınız 5 ay  önce sorunlu kapandı annesini götürmek istiyolar yani yarın anlaşılır neden gelecekleri
(15,268 puan) tarafından
Kocanın annesi mi? Sanırım değil. Bundan da size ne oluyor yine aslında. Götüren götürür anasını o onların mevzusu. Sen gayet kocana mesaj atılmasına kızmış gibi yazmışsın bacı. Bence yazdığını o şekil düzelt. Sinirlenecek hala bir şey yok, germeyin kendinizi
(15,268 puan) tarafından
Sevdoş doğuma eşimin arkadaşı götürdü beni bi saat uzağa başka şehire. Eşim kaza yapmıştı. Napam yani mecburiyet bu
(10,033 puan) tarafından
Yarın nolcek sorunlu olursa çeken ben olcem evin içinde sinir küpü gibi konuşur eşim hayırlısı herşey sıkıntı
(15,268 puan) tarafından
Yavrum anlamıyorsun nesi bu tam olarak? Akraba demişsin ama yakınlık derecesi ne? Eşini niye bu kadar ilgilendiriyor? Ben valla anlamdım. Sen sakinleştirirsin eşini şaapma
(10,033 puan) tarafından
Kız kuzanleri öyle yazmış eşimin annesi halası oluyo bu kızın o geliyo şuan bir kadında varmış ama bilmiyoz haklarında hiç bişey bilmiyoz
(10,033 puan) tarafından
Doğu beyazıtlı  bunlar ordan geliyolar büyük ihtimal
(15,268 puan) tarafından
E ne oldu anlatırsın bacı bize de umarım korktuğun gibi bi şey olmaz ne diyem
(10,033 puan) tarafından
İşallah çanım anlatırım gelsinler de
0 oy
ne olcak otogardan gitce uere kadar kocanami saldircak 
(10,033 puan) tarafından
İşe gitmese olay bize kalıyodu o ayrı bi sorun eşim izin alacam dedi abısıyle gide bilir bırazdan annesine gidip ben haber verecem annesi kızcek bana kaldı gene
0 oy
(829 puan) tarafından
Canım kendini niye uzuyorsun şimdilik sizlik bir durum yok eşin de tek gitmiyor gelsinler bakalım dertlerini öğrenirsin kendini yiyip bitirmene gerek yok . Bağlantı kopsa akraba onlar benim eşim 45 gün önce kaynım yüzünden kurşunlandı şimdi yatalak yürüyemiyor ve kaynım bize küstü başına birşey gelse eşim bu haliyle bile yardımına koşar demek istediğim şu ne olursa olsun aralarinda ne yaşanırsa yaşansın ihtiyaç oldu mi ararlar sorarlar gelirler 
(10,033 puan) tarafından
Hayırlısı bakalım çanım gelsinler doğu beyazıtan geliyolar yarın burda olcekler
(829 puan) tarafından
Bize de bilgi ver niye geldiklerini
(10,033 puan) tarafından
Tm çanım verim yarın beli olur bugün gıtım annesine söyledim gelecekler diye baya korktu ağladı gelmesinler dedi nolcek bilmiyom
0 oy
(704 puan) tarafından
Ayy çok saçmasınız sonuçta sana gelmiyorlar bide kuzeni yani ne olcak bazen o kadar abartıyorsunuzki sanki bütün dünya siz ve eşiniz için donuyor 
(10,033 puan) tarafından
Yarın görcez bakalım ne olcek hayırlısı
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Agrasif günündesin bence çünkü hiç bir problem göremedim ben 
(10,033 puan) tarafından
Anladım hayırlısı ozaman yarın anlarız bakalım
0 oy
tarafından
Ne konuşmaya geliyorlar canım konu ne ? Kızda eşini niye arıyor ki 
tarafından
Allah Allah şaşırdım valla
(10,033 puan) tarafından
Ben çanım ilkte gelmelerini ıstemıyo korkuyo ikna etım zorla nolcek yarın beli olur
tarafından
Yarın haber ver bakalım ne dicekler ne sıkıntıları varmış belli olur seneler önce arayıp sormayan insan şimdi cat kapı neden gelyolar
(10,033 puan) tarafından
Bende buna kafam karıştı numarasını nerden buldu eşimin o bile beli diyil haber verim canım
tarafından
Tamam canim bakalim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 310 göst.
21 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde BEBEKHANIM (2,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 229 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 364 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,033 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,955 soru

24,176,396 cevap