0 oy
817 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (507 puan) tarafından
İlk bebegimde kayinpederim tutturdu benim ismim olcak dye esimde okeyledi sonra ben istemiyorum dye zor bela ikna ettim esimi istedgmiz bir isim koyduk smdi 5 aylik hamileyim bebegimde erkek simdide esim tutturuo babamin ismini koycm sende yanina isim bul onu koycam dye konu nerelere geldi anlatamam esimle bi haftadir konusmuyoruz ne evimde huzur kaldi ne.bisey istemiyorum ben dedikce soyluo yok ben cikarcam.kimligini zatende haberin olmazda bende dedim tek basima.dogurur.ben cikaririm yeter dedim hamile hamile bu uzuntu sknti yeter dye hakkimi helal.etmiyorm sana surun insallah dedi bide haketmisim gbi cildircam artik.. her bebekte bole sey olurmu ya bu sefer olmicak iste ben koycam dio

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
ilkinde senin dedigin olmus ikinci de direk babasinin adini tutturmamis ki yanina da isim koy demis otekini soylersin olur biter.. bu kdr huzursuzluga luzum yok
(507 puan) tarafından
Benim dedigim olmadi canim onuda ikimiz koyduk bu bebeğimdede ikimizin istedigi isim olsun istiyorum kayipederimn adini deil
-Reklam-
0 oy
(577 puan) tarafından
Eğer anlamı ve soylenisi güzelse uyumlu bir isim bulup koyardım ben.

Sonuçta eşinizin de söz söyleme hakkı var.

Ben erkek çocuğum olsaydı 2 babamızın ismini koyacaktik. Nasip olmadı. Hayirlisi
0 oy
(46 puan) tarafından
Canım biz yan isim olarak koyduk sen de kendi koyduğunla seslenirsin eşinle aranı bozma basit bir meseleden

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 627 göst.
0 oy
24 cevap 1,118 göst.
0 oy
17 cevap 1,212 göst.
13 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,761 soru

24,144,434 cevap

334,615 kullanıcı