0 oy
108 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,103 puan) tarafından
Kizlar kizim 14 aylik uyku oncesi baktigimiz kitaptan ayrilip yataga sokamiyorum kizi. Bi turlu birakmak istemiyo sanirim uykusu dagiliyo. Sizin bebekleriniz bu sylarda yataga kolay girer miydi.

Onerebileceginiz kitap var mi 

3 Cevaplar

0 oy
(7,600 puan) tarafından

image

şu kitabı önerebilirim gayet güzel kadının Instagram sayfası da var ordan da bakabilirsin
(1,103 puan) tarafından
Canim benim icin degil kizim icin rutin esnasinda okunabilecek cocuk kitabi onerisi istedim :)
(7,600 puan) tarafından
Ay ben olayı çok yanlış anlamışım kusura bakma ☺️
(1,103 puan) tarafından
Kendim icinde alabilirim ama tesekkur ederim :)
(7,600 puan) tarafından
Rica ederim ☺️
-Reklam-
0 oy
(461 puan) tarafından
Canım yaa illaki kitap okuyarak uyuyacak değil sıralamayı değiştir. Kitap okurken uykusu dağılıyosa mesela kitap oku sonra yatağa yatır hafif hafif okşa konuşurken dalsın gitsin 
(1,103 puan) tarafından
Bende oyle yapiyorum canim ama soyle kizim park besigine kucaklayip koyunca agliyo kendisi girmek istiyo oraya da bizim zorumuzla girince aglama krizine giriyo fermuari var ya kenarda orayi acip girmek istiyo bi suru dil dokuyorum aglamadan kendi rizasiyla girsin diye
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Uyku eğitimi almadık ama ben kendim verdim. Ama doğumdan öncede bilinçli olduğum için öyle sallama gibi bir alışkanlık kazandırmadım hiç. Kitap vs. Gün içinde okuyorum hala. Uyku saatleri düzenli olduğu için, karnını doyurup üstünü örter ve memesini veririm kendisi uykuya dalar. 1 hafta sonra 19 aylık olacak kızım. 4. Ayında oturmuştu bizim uyku düzeni tamamen. 2. Ayında başlamıştım oluşturmaya. Çok şükür, şu ana kadar bozulmadı. Sabah 8-9 arasında kalkar 11dez gündüz uykusuna geçer 1-2 saat arasında uyuyup kalkar. Sonra akşam 6-7 arasında gece uykusuna geçer sabaha kadar da yatar kendisi. 
(1,103 puan) tarafından
Guzelmis duzenin canim bende bugun tek uyku denemesi yaptim cunku ilk uykuya cok gec daldi. Bi uyuyusta 2.45 dk uyuttum. Aksamda ona gore yatircam bakalim insallah cok gelmemistir oglenki uykusu 14 aylik daha
(2,423 puan) tarafından
Yani yaşında tek uykuya geçti gündüz çok uyumuyor benim ki, aşırı hareketli bir kız
(1,103 puan) tarafından
Bizimkisi dayananaz pek uykusuzluga
(2,423 puan) tarafından
Düzen oturtur isen oda kendini ayarlar, çocuğa göre uyutma her gün aynı saatte yatır oda alışır. Ben bir yere bile gitsem ordan etken dönerim kızım için.
(1,103 puan) tarafından
Anladim canim deniycem

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 227 göst.
25 Haziran 2023 Diğer kategorisinde MehSinOz (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 184 göst.
31 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 282 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Papatya43 (588 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,215 soru

24,136,162 cevap

334,305 kullanıcı

...