0 oy
119 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (145 puan) tarafından
Hanımlar daha öncede ailevi problemleri anlatan bir yazım olmuştu, bu sefer sorum farklı olacak, eşimle 9 aydır evliyiz ve nişanlılık sürecinden beri eşimin ailesi soğuk ilgisiz ve yönetmek isteyen tipler, hiçbir şekilde destek olunmadı ve herşeye karışmak istediler, bizde izin vermeyip herşeyi kendimiz yaptık ve bunlar içlerinde birikmiş evlendikten sonra asıl yüzlerini gördüm, anneme babama bile dil uzattılar iftira attılar kendi oğullarına bile saygı duymuyorlar beni saymıyorlar benim bir saygısızlığım olmadığı halde, onların istediklerini yapmadığımız için kinlenmişler resmen ve 7 ay kadardır konuşmuyoruz görüşmüyoruz ve hala kendilerini haklı zannediyorlar, gönül alma yok anca kalp kırıyorlar, çok detay var yüzeysel anlatıyorum, ve bu durum bizim evliliğimizi etkiledi, kafamız dalgın, bu sorunları düşüne düşüne hasta oluyoruz halbuki çok mutlu olacaz diye evlenmiştik eşim çok üzülüyor, her zaman haklının yanında olan bir adam ve beni savundu ailesine karşı, ailesini ne kadar özlese de haksızlık gördüğünde susamıyor ama şu an ki duruma çok üzülüyor hatalarını anlamadıkları için, siz bu durumda olsanız ne yapardınız içinden çıkılmaz hal aldı çünkü 

1 cevap

0 oy
(29 puan) tarafından
Buna benzer bi durumda ben yaşıyorum canım 2 senedir küsüm eşimin ailesiyle zor benimde evliliğim boşanmaya kadar gelmişti ginede siz birbirinizi sevin birbirinizin arkasında durun Rabbim yuvanızı yıkmaya çalışanlara fırsat vermesin 
(145 puan) tarafından
Amin canım sağol
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
17 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 386 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde hotiki (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.