0 oy
1,028 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından

Merhaba hanımlar kayınvalidemin bazı davranışlarından aşırı rahatsız oluyorum kırılmasın diye susuyorum ama Bi yere kadar yani. Şöyle anlatayım

Kızım 3 gün sonra 7 aylık olacak. Ne emekliyor ne de oturabiliyor. Oturtuyorum 15_20 saniye bekleyemeden düşüyor. Eltimin de kızı var. Kızımdan 15 gün büyük. Ve o bayağı geç doğdu benim kızım erken. Haliyle bazı şeyler sonradan oluyor. Kayınvalidem sağ olsun her kızımı sevmeye bak onunki düzgün oturuyor bu oturmuyor. Fotoğraf atmışlar emekliyor bunda öyle bir şey yok. Daha ilk doğduğu zamanlar bile kıyaslıyordu. Eltiminki sarışın Mavi gözlüydü. Benimki de esmerdi bunu sürekli dedi. Ne bekliyorsa ben esmerim baba esmer altın gibi çocuk çıkacak değildi ya. Artık bıktım bu durumdan sürekli bir kıyaslama. Eltimi de benle kıyaslıyor sinir oluyorum. Nasıl söylicem rahatsız olduğumu bir şey deyin bana ya 

28 Cevaplar

0 oy
(829 puan) tarafından
Aynı durumdan bende muzdaribim çocukla değil eltiyle ve ailesi ile kiyasliyor
(983 puan) tarafından
Evet ailesiyle benimki de kıyaslıyor. Ne alaka anlamadım
(829 puan) tarafından
Benim eltimin ailesi zengin kaynimdan alıp allayıp pullayip biz getirdik diyorlar şöyle yaptılar böyle ettiler diye  kiyasliyorlar
-Reklam-
0 oy
(3,410 puan) tarafından
Beğenmiyorsan kapı orda git değirinin çocuğunu sev benden uzak dur dermçocuk konusunda  beni karşına alma sonrasına karışmam diye net derim ki dedm çoğu zamn şmdi çıtı çıkmaz, başta umursamıyordu diyordu ama baktı ciddiym sustu eltimi çocuğu yok daha başkalarıyla kıyaslıyordu
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Nekadar erken dogdu
(983 puan) tarafından
Erken doğdu derken eltiminkinden erken doğdu. 37. Haftada doğdu. Yani normal gebelik sürecinde erken değil
(9,232 puan) tarafından
Anladım normal gelişiminde senin bebegin belki eltinşn cocugunun genetiği de biri erkenden yapmıştır bunları
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Kıyamam canım benim bebeğimde erken doğdu 7 aylık olcak 2 gün sonra aynı sorunları bende yaşıyorum kimseye kulak asmayın çok üzücü biliyorum ama onlar uzman değil cahillikten başka bişey değil yaptıkları 
0 oy
(6,541 puan) tarafından
İyilikle guzellikle soyledin baktin anlamiyo, sende baska turlu konus. Bu sekil soylemen beni uzuyo de. 

Allahin yarattigi yani kime ne oluyosa. Allah boyle yaratmis saglikli olsun de gec. Ya da babasina benziyo ayni de. 

Benimki de cocuk bana cok benziyo diye bozuluyo en son diyecek bisey bulamadi kara kasli kara gozlu dedi ayni sen gibi. Ben beyaz ak pak bi insanim esim esmer. Goz tarafi size benziyo ayni babasi dedim, oglun sarisin mavis gozlu mu sanki dedim :D daha bisey demiyo.
(983 puan) tarafından
Ay harbiden yaa sanki kendi tarafı sapsarı. Eşimin ve onun tarafı kapkara desem yeri gelmiş hâlâ bana cart curt diyo djdnjd
(6,541 puan) tarafından
Yani once bi kendi dogurduguna bak diyeceksin. Benim ki hamileyken tutturdu sarisin mavi gozlu erkek olacakmis. 7 aylik hamileyim alisveris yapiyoruz bidaha baktirin kiz degildir o diyo.
(983 puan) tarafından
Ay benimki de öyle valla yaa. Birine daha dedim bunlar aynı fabrikadan çıkma herhalde dhfhf
0 oy
(3,254 puan) tarafından
Eltimin de kızımdan 4 ay büyük bir kızı var. O kel beyaz tenli doğdu. Kızımı da doğduğunda kömür gibi saçları vardı. Kızıma sürekli kara kız diyordu kaynanam, eltimin kızına da sarı kızım derdi. Bende herkesin içinde sarıyı b*k diye sıçarlar, karayı kahve diye içerler dedim :)) 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 653 göst.
16 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,437 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 710 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Sebebsizz (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 338 göst.