0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (1,845 puan) tarafından
Nefret ettimg Bilisayardan çocuk ağlayıp duruyor uykumdan kaç defa uyandım duymuyor bile takmış kulaklıgi evde var mı yok mu belli değil o yatacak oynu bitince ben ayakta gene çocukla 

4 Cevaplar

0 oy
(7,035 puan) tarafından
En nefret etigim şey ya Allah yardımcın olsun abimde öyle yaptı hir kac defa en son yengem anneme söyledi annemde aldı bilgisayarı 6 ci katan atı aşağı 
(7,035 puan) tarafından
Kızlar yemin ederim annem diye demiyorum su hayata bütün Kaynanalar onun gibi olsa boşanma diye bir şey olmazdı yengem abim ilk kavga ettikleri de abim yengeme oğlumu brak çık git demiş sjsjsjjs yengemde annemi aramış durmu anlatmış annem gidip yengemi alıp evine getirdi abime dediği laf şu bana güvenme oğluna bakmam annesine ver ayrıca karını ya bu akşam gönlünü al kiymetini bil eve götür yada ben billetini kesiyorum kendim ellerimle götürüp annesi e teslim ediyorum demiş annem ve ailede babam erkek kardeşim dahil olmak üzere hepimiz bir güzel abime fırça çektik paşa pasa godip özür diledi gönlünü aldı kadının şuan mutlu huzurlu bir evlilikleri var şükür
(9,082 puan) tarafından
Masallah  Rabbim daim etsin mutluluklarini:)))
(7,035 puan) tarafından
Amin cnm vala keşke herkes onun gibi olsa ne bir işime karışır nede bir şeyine ben görmedim gelinim görsün gelinim yesin içsin gezsin diyen bir insan
(9,082 puan) tarafından
:) benim teyzemde  kizi yillarca liseden beri beraberler cck kalp hastasi vermek istemediler kuzenimi. Zar zor evlendiler esi hep kahveye gdiomus okey oynamaya takilmaya isten sonra. Emekli amcalarin gittigi kahvehanelere . Kuzen hep yanliz evde. Tyzem demis bana bak ben sana bu kizi verdim evde sus diye oturaun diyemi sanmaki alamam oyle bi alirim ki bidaha yuzunu bile goremessin dedi. Baya tehtit etmis daha ayak basmamisti rahmetli eniste. 3 bcuuk yil evli kalabildiler vefat etti kap hastasiydi kuzenim 23 yasinda dul kaldi. Yani anne arkada duracak cocugunun  yada helinin damadin haklinin
(7,035 puan) tarafından
RABİM RAHMET EYLESON BOLCA
Vala kuzum bizim ki annem izin vermez gelin annesine gitsin de bir sorununu söylesin ne derdin olursa ben burdayım arkandayım der sen benim kizimsin der bizde ne bir gün kötü konusur nede kalbini kırarız çok severiz birbirimizi kardeş gibiyiz bizde biz doguluyuz bizimde ilk ailesi vermek istemedi gelip ailemizi gördüler bizi tanıdılar babası giderken keşke 10 kızım daha olsada size versem diyordu
-Reklam-
0 oy
(163,350 puan) tarafından
su dök batarya kismina bozulsun
(6,695 puan) tarafından
Ulan senden korkulur haaaa sjsjsj
(163,350 puan) tarafından
baska turlu kolay kolay bozulmaz☺️
0 oy
(4,861 puan) tarafından
İyi sabretmişin valla ben çıldırırdım. Baba olmuş ama büyümemiş daha
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Kiz benim esimde açıyor veee sonucc aramiz bozuk. Kinayt diye bir zikkim var onj oynuyor senin esin demi bu belanin içinde acaba basja oyun mu
(1,845 puan) tarafından
Konuşmalı bı oyun ama bilmiyorum ki
(1,518 puan) tarafından
Benimkide konusmali ama ben kinusmali oynamıyorum diyor canavarli biyle degisik degisik surekli tuşlara basıyor kesmeye çalışıyor
(1,845 puan) tarafından
He yok bizimkinde insanlar savaşıyor sadece karakterler var grup yapıp savaş oyunu oynuyorlar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 468 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 108 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Aleyna barbaros (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 582 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.