0 oy
581 göst.
Diğer kategorisinde (1,179 puan) tarafından
tarafından kapalı

Eski postumdan bilirsiniz misafir gelcek nerdeyse sabah namazına kadar otuyorlar demistim. Heh işte onların geldiği gün kızları gelmedi.  Şimdi kız yazmış sana çaya geleceğiz.  Annesi kendisi ve kardeşi kaynanamda olck birde alt komşu eşimde diyor eşleri de gelir dedim valla kusura bakmasınlar daha geçen geldiler sürekli fe gelmek olmazki benim bebeğim küçük, bakanım yok tek başıma yetişmeye çalışıyorum ben sürekli sürekli ağırlayamam.  Kızlarını da kırmak istemedim yoksa kabul etmeyecktm saçma değil mi sizce de..?  Ayriyetten menü olarak ta akşam çayına 

Hazır ıspanaklı ve peynirli börek 

Poğaça

Islak kurabiye 

Kadayıf sarması 

Patates salatası

Manti 

Yeterli gelir diye düşündüm 7.3 dediklerine göre ac gelirler diye düşündüm uygun mu menüde..? 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(3,675 puan) tarafından

Fazla bile bence:D

(1,179 puan) tarafından
Valla cano benim o gün pazarım var pazara gitcm eşim işte  geliyor onun yemek saati birde hazırlık yapcm o saate geliyorlar bebe zaten durmuyo bakalim hayırlısı hazıra konmuş gibi oldum ama yapacak birseyim yok
-Reklam-
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Hay Allahım ya, sık sık küçük bebeği olan insan da rahatsız edilmez ki..
(1,179 puan) tarafından
Işte benimde anlatmak istediğim bu valla hazıra gitcm biraz ne edem yapamiyrm
(1,276 puan) tarafından
Çay yanına da mantı ve sarma kadayıfı çıkartıp başka bir çeşit ekleyebilirsen ekle ekleyemezsen de onların dışındakiler  de yeterli bence..
(1,179 puan) tarafından
Cano bunlar şimdi ac gelir börekler yetmez tanıyorum az çok tatlı şerbetli olsun bence mantı da doymazlarsa ek olir
(1,276 puan) tarafından
Canım mantı yerine makarna salatasını tercih et bence, o yemek ki çay yanına bilemedim :)
Kız daya karbonhidratı yoğurtluları uykuları gelsin de gitsinler.
Bence yapabilirsen eşin evdeyken bir gece öncesinde salata malzemelerini hazırla yıka kurut doğra, ertesi güne soslaman ve patates haşlama kalsın , hazır börekler var ben çalışırken alır üstüne yumurta sarısı sürüp fırına atardım gül böreği falan oluyor böreği de saym, kuru pasta 2 çeşit tatlı tuzlu  bir de makarna haşla turşu, havuç, mısır hop mayonezli yoğurt biraz istersen dereotu sarımsak hop pratik ve en az 5 çeşit çıktı yeter boşansınlar da semerlerini yesinler :P  dersen yetmez kakaolu portakallı kek yap, gayet kolay ve lezzetli hem.  Sana pratik ve doyurucu önerimle iyi geceler dilerim ❤
(1,179 puan) tarafından
Sağol çiçeğim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Kızzz vallahi helal olsun hep bunları ağırlıyorsun maşallahın var daha ne olsun çok bile 
(1,179 puan) tarafından
Cano ne edem gelene gelme diyemiyorum ama insanlar anlayissiz olunca da deliriyorum
0 oy
(6,696 puan) tarafından

Kız kıza neysede işin içine herifler girince rahat olmuyor yaa 

Menüde yeterli canım 
(6,696 puan) tarafından
Aynen iyi taktik
(1,179 puan) tarafından
Bacı valla bana da yazik uyuyamiyorum çocukla düzgün ilgilenemiyorum kaynanam baksa ben hizmet etsem oda yok valla bazen çıldırıyorum
(6,696 puan) tarafından
Keşke baştan kabul etmeseydin kız zor olur çocukla
(1,179 puan) tarafından
Gelene de gelme diyemiyorum
(6,696 puan) tarafından
Yumuşak baş kurbanisin sende desene sana akıl verdigime bakma aynı bende senin gibiyim☺️
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Kız sorması ayıp neden sabaha kadar oturuyolar bacım uykunuz da mı gelmiyo sizin 
(7,619 puan) tarafından
Tövbe ilk defa duyuyorum böyle de bişey
(1,179 puan) tarafından
Ah ahh yaşa ki neler gorcen yavrum derdi ebem essah öyle
(7,619 puan) tarafından
Eşin bişey demiyo mu çoluğun çocuğun yok mu yani gerçekten çok mantık dışı bu durum :)
(1,179 puan) tarafından
Esime kalsa hoc misafir gelmesin eve :)"  18 aylık kızım var ama anlayana cano
(7,619 puan) tarafından
Bacım yani eşini de bu durumda anlamak gerekiyo adam napsın bakiyo ki gelen misafir kalkmak bilmiyo gelmesin diyodur:))
0 oy
(5,290 puan) tarafından

Yani bu nasıl âdet bu nasıl misafirlik anlamadım gecende okumuştum sanki yazdığı nı Sabah namazına kadar misafir mi oturur muş:blink: 12 de kalk işte Yeter..ben esnemeye başlarım zaten 12 oldumu hayatta oturamam

(1,179 puan) tarafından
Yok bacı bunlara çay çorba sohbet olsun bide haftasonuysa sabah ederler

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 411 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 378 göst.
21 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Denizinannesi34 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 686 göst.
21 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yigido (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.

Kategoriler

1,476,802 soru

24,174,299 cevap

336,032 kullanıcı

...