0 oy
321 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (146 puan) tarafından
Merhabalar 17 aylık ikizlerim var haftada iki gün işe başlayacağım bı surecte annem bizde kalıp bakacak ki ilk 6 ay da bizde kaldı.Aksam kaynanamlar geldi diyor ki bir gün de ben bakarım işte baban yardım eder görümcem edermiş ayarlarız dedi ben yorum yapmadım çünkü istemiyorum bu zamana kadar yardımcı olmadi diye değil geçen anneler gününde aramadım diye beni arayıp yaparken bana mı sordun,bende iki tane büyüttüm kimseden yardım almadım dediği için ki hiç öyle bı talebim olmadı. hiç yardım etsin istemiyirum şimdi de çok güzel seviyor.Bir yanımda hep annem yardımcı o anca seviyor zorluklarını birazda o mu görsün diyorum ama içimde rahat edip bırakamam gibi  Siz olsanız ne yapardınız 

6 Cevaplar

0 oy
(150 puan) tarafından
Kayinvalideme sonsuz güvenirim fakat senin durumun ayrı canım hiç uğraşma bu lafları diyen bi insan çocuğunun yaptığı biseyi de hemen sana söyler ona da moralin bozulup duracağına alışık olduğu annende durmaları daha iyi bence 
(146 puan) tarafından
Bende hiç bırakmak istemiyorum canım ama işte bı yanımda annem çekiyor zorlukları o haftada bir görüp seviyor iyi insan oluyor çocukları çok sevmiş oluyor fedakarlik desen hiç yok ama,dua edeyim de annem tek başına bakabilsin Rabbim muhtaç etmesin
(150 puan) tarafından
Önümüz yaz kuzum bakar kışa kadar biraz daha büyümüş olurlar zaten senin dediğinde düşündüğünde doğru ama iki gün sonra hiç bisey hakkında söz sahibi olamaz öyle düşün
(146 puan) tarafından
Evet adam akıllı hakkı yok çok şükür dediğin gibi yapsa da yaptığıni da yüzüme vurur belkide, teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(3,304 puan) tarafından
Canim yine annen baksin ama o tarafı da kirma cepte olsun. Olur yaa annen hastalanir bi isi olur acil durumlarda onlara birakman gerekebilir. Kiyaslama yapmasa su kaynanar zaten ölürler. 
(146 puan) tarafından
Bende bunlar kendi kendilerine konuşurken hep sustum zaten canım kendimi tuttum söyleyecek çok şey var da onlar zaten anlıyor yani annem mesela bizde kalacak diyemiyor ki bende gelirim yarrdimci olurum çünkü yüzü yok ama haklısın bı yandan da belki de bazı günler bırakmak zorunda kalacağım
(3,304 puan) tarafından
Bak direk kötü olma, onlar nasil isine geldigi gibi davraniyor. En cok anneannesine guvensende bisey olsa sonraki kisi yine de babannesigil olacak. Malesef.
Eminim birakmaya icin el vermedigine gore neler olmustur ama. Politik davranmak senin icin daha mantikli
(146 puan) tarafından
Haklısın canım başımıza ne gelecegini bilemeyiz yinede Rabbim muhtaç etmesin.Tesekkur ederim
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Ben bırakmam canım hiç güvenmiyorum yalandan hep hasta başına bi iş gelse ee tansiyonum şekerm düştü diye kendini acındırır olan benim evladıma olur arada seninkide daha bi anneler günü için Laf etmiş teşekkür et gerek görme bence ileride de zaten kreşe yada  g.b.e.verirsin
(146 puan) tarafından
Aynen canım zaten tek bakamaz kendi de biliyor ama  işte böyle bir talebim yokken de yinede söylemiş oluyor bence biliyor ondam bir şey istemeyecegimi hiç istemedim de zaten ya benim zoruma giden işte bı şeyler yaşandı ve yaşananların üstüne hiç bir şey istemiyorum onunda bu durum isme geldi ya ona gıcık oluyorum.3 yaşına gelsinler inşallah kreş düşünüyorum canım
0 oy
(163 puan) tarafından
Yarın öbür gün başına kakma ihtimali çok yüksek canım, sen annene bırak sadece
(146 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım
0 oy
(440 puan) tarafından
O lafı diyen insan iki gün sonra.cocuhuna bastırıyor diye orda burda konuşur sanki her gün bakıyormuş gibi. Her seyi geç en ufak şey de laf sokusturur gerek yok bence
(146 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(54,111 puan) tarafından
cocugun duzenine alisik değil ki niye durduk yere.hirpalayacak 
(146 puan) tarafından
Doğru ne yerler ne zaman uyurlar onu bile bilmiyor
(54,111 puan) tarafından
duzenini bozmayalim annemin isi oldugunda bırakırım dersin insan kendi bebeği varken baskasinin kine bile bakamiyo nasil yer ne yer kacta Uyur altini alirken durur mu yer mi susar kucak mi ister. dedeyle.halayla olacak is degil bakmış olmak icin bakacaklar millete karsi
(146 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım zaten geçen yil hiç yardim etmiuordu kendi gorumceleri eltileri lafını ediyordu o da daha çok bakarım diyordu simdi bir gün bakar benim başıma herkese duyurur
(54,111 puan) tarafından
ilan verir ☺️ 17 aylik buyumusler ikizler biee masallah ☺️onemli olan bebekken bakmak simdi verir ellerine telefon bakti olur
(146 puan) tarafından
Ay birde o var ben hiç telefon vermedim verenide uyardım yok yok aklım kalır hep iyisi.mi anneme bırakmak

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,122 soru

24,134,755 cevap

334,247 kullanıcı

...