Pufff hiç nlataım gelmedi niyeyse
Sabah 6:30 da eşimi uyandırıyorum hemen kahvaltı edemediği için hazırlamıyorum 1 saat sonra ben kalkıyorum hazırlanıyorum 8:15 gibi evden çıkıyorum yarım saat sonra işe geliyorum kahvaltımı ediyorum akşama kadar işteyim eşimde işten dönerken beni alıyor belli olmuyor 7 8 arası evde oluyoruz kayınvalidemlerde yemeğimizi yiyoruz toparlıyorum evimize geçiyoruz biraz dizi film izliyoruz eşimle ama 1 aydır tavuk gibi erkenden uyuyordum progestan kullandığım için ama artık bitti bakalım artık gene erkenden uyuyakalıcam mı bilmiyorum
Stresli sonra stresli daha sonra stresli ve son olarakda stresli
Saat 9:30-10 gibi kalkarım öncesinde saat 8-9 arası eşim giderken bi hoşgeldin beşgittin hoşçakal kociş hoşçakal babiş muhabbeti olur. Sonra ben uykuya devam . zaten iki gündür hasta bana geçmesin diye oturma odasında yatıyor garibim.
Sonra 10 gibi kalkarım benim üst koşuda hamiş birde alt komşu var üçümüz bazen onlarda bazen bizde kahvaltı yaparız. Sonra ben eve geçerim 12:30 gibi eşim gelir öğlen yemeğe ona bişeyler hazırların sonra oturduğumuz oda dağınıksa onu toplarım yoksa temizlikle sağolsun kociş ilgileniyor. Sonrada benim öğrenci faslı başlar. Hamilelik öncesi günde 4-5 öğrencim oluyordu ama bu sene bir güne maximum 3 ders ayarladım . Aralıklarla işte herif gelene kadar ders yaparım. herif 6:30 gibi gelir sonrası yemek yeriz. o sofrayı toplar bulaşıkları felan yıkar bu ara çay olur. Çay çekirdek Rabbim ne veriyse derken saat 12 ye kadar böyle yattık diyesiye de saat 1 i bulur.
1,493,615 soru
24,403,207 cevap
350,303 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın