0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (82 puan) tarafından
2 yaşında oğlum, var ve iki ay sonra kızim dünyaya gelecek boşanma davası açtım babam 4 yada 5 bin olsun dedi bende 7 bin istiyordum ama 6 bin yaptım abartmim dedim sonuçta askeri ücret bile bu kadar değil, ve hem çocukların geliri hem benim kendi ihtiyaclarim olarak fazlamı olmuş 6 bin eşim 3 dükkanı ve bir toptancılık işi yapıyor yanındayken bana çok yedirmezdi ama karı kıza güzel yedirdi bana çocuğuma harcamadigi parayı o yüzden acıyasim gelmiyor. 

11 Cevaplar

0 oy
(270 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
6 binle çoluk çocuk gecinebilecegini mi sanıyorsun:) en az 10 bin istemen lazım. Çocukları var bakmak zorunda acıma pişman olursun
-Reklam-
0 oy
(279 puan) tarafından
Siz yuksekten acin hakimin takdirine birakin bence .Gelirine gore baglar nafakayi 
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Fazla iste canım. Zaten birebir istediğini vermiyor. Eşinin resmi gelir durumuna göre bişi belirliyor hakim. Sen fazla fazla iste. Çocuklarına harcayacaksın zaten. 
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Yazıklar olsun öyle varlıklara

Rabbim yardımcın olsun, madem durumu var fazlasıyla iste
(82 puan) tarafından
Rabbim benden sonra o parayı yedirmesin onlara hepsi tek tek burnundan gelsin yaptığı
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Geliri yüksek sizde yüksek isteyin asgari ücret belli o rakam üzerinden isteyin bebeğin masrafları çok oluyor bir paket bez 200 lira olmus
0 oy
tarafından
İşte ya fazla işte 
0 oy
(231 puan) tarafından
Kuzu benim de bugün belli oldu asgari ücretle çalışıyor diye görünüyor bu yüzden 1000 TL bana 2000 TL de kızıma istemiş avukat. Oda oru.spulara esrara para harcardi bize yoktu bunu vereceğinden bile şüpheliyim
0 oy
tarafından
Bu söylediğimi yanlış anlama gaza getirmek gibi de algılama da ister durumu iyi olsun ister iyi olmasın madem ailesi yerine karı kıza yedirmeye para buluyor size de bulur bir şekilde iste gönlünce 
0 oy
tarafından
adamın durumu çok iyi, 6 bin az bile
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Birebir istediğini vermiyor ne yazikki .ben 2000 TL istemistim toplam.ayda 17 bin kazandigini kanitlamama rağmen toplamda iki çocuk artı bana 750 TL oldu.yani hepimize toplam
tarafından
Ne kadar süre oldu karara
0 oy
tarafından
Bn 2 yasındaki Ogluma 650 TL alıyorum 1500 olsun diye dava actım cocuga ailem bakıyor nafaka ancak bez ıslak mendile yetiyor yardım alıyorum birazda idareyle gecinip gidiyorum 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 418 göst.
0 oy
6 cevap 546 göst.
0 oy
7 cevap 468 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 147 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ht (2,683 puan) tarafından soruldu

Kategoriler