0 oy
415 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,689 puan) tarafından
Özel hastanede doğum yapıp yarı parasını alan varmı nasıl oluyor , yazı gördüm merak ettim alan varmı şartları falan nelerdir acaba 

6 Cevaplar

0 oy
(1,306 puan) tarafından

Bende duydum ama belki cvp yazan çıkar :)

(2,689 puan) tarafından
İnşallah bakalım
Çok geç olmadan bizde alabiliriz belki :D
-Reklam-
0 oy
(453 puan) tarafından
Bende özel doğum yaptım ama onun için SGK sorman lazım diye biliyorum 
0 oy
(461 puan) tarafından
Özel hastaneler vermezler ya kılıfına uydururlar ayrıntılı fatura istiyosun galiba doğumdan önce de imza atıyosun zaten o şartlarda hiç haklı çıkamazsın bence imzanız var kabul etmişsiniz derler 
0 oy
tarafından
0 oy
tarafından
Hiç doğru bulmuyorum bu işlemi 

Sen kabullenip gidiyorsun kimse özele zorla götürmüyor burda doğum yap diye.imkanın varsa gidersin yoksa devlete gidersin

Bence üç kagitcilik 

Ben özelde yapicam mecburi sezeryan olacağım için gidipte kendim kabullendim o ücreti ödemeyi gidip peşine dusemem haksızlık olur 
tarafından
Söyle bisey var ama cnm sen evet kabul ediyorsun ama devletin özel hastaneye koyduğu şart var şu kadar kotayı fiyatı gecemezsin diye insanlarımızın bundan haberi olmadığı için mecburen kabul ediyor 15.000 sen ödüyorsun 10.000 devletten ayrıca alıyor burda haksız kazanç olmuyor mu peki
(13,675 puan) tarafından
Ne kadar doğru yazdın hem özelde doğum yap büyün imkanlarından yararlan sonra da yarı parasını al bu da bı çeşit dolandırıcılık bana göre
tarafından
Instagram da gördüğüm video da tam olarak böyle anlatmiyordu senin dediğin gibi de herhangi bir video da görmedim

Ama şunu diyebilirim eğer kendin gidiyorsan kotadir sudur budur kabullenip gidiyorsun
tarafından
Aynen canım bende öyle düşünüyorum dolandırıcılık başka bir şey degil ☺️
tarafından
Eğer devletten almayıp sadece vatandaştan alsaydı bende aynı dusuncedeydim bi kac gun oncesine kadar sonuçta şartları biliyorsun ona göre kabul ediyorsun diye fakat instagramda Bi video gördüm yukarı yoruma ekledim aynı anda hem devletten hem vatandaştan alıyormuş 2li kazanç yani
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Özel hastaneye gidip faturaları istedim geçmiş zaman tam hatırlamıyorum dilekçe falan yazdık mı.. neyse SGK ya gidiyorsun veriyorsun yaklaşık bir ay sonra doğum parasının yarısını geri iade etmişlerdi
(1,306 puan) tarafından
Ne zaman aldınız 1 yıldan fazlaysa olmuyor diye duymuştum doğum yapalı bende kardeşimin çalıştığı hastanede yaptım anestezi ücreti ödemedim belki de alamam kardeşim anestezi teknikeriydi narkoz ücreti almadılar yani İnşaAllah alırım da zor gibi benim
(3,000 puan) tarafından
16 aylık oldu bebeğim bilmiyorum şu an durumlar nasıl

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Oykuaygun (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
0 oy
1 cevap 340 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Almi'mm (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 2,638 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Minikmeleklerim (7,827 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,931 soru

24,092,211 cevap

331,825 kullanıcı

...