0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (269 puan) tarafından
Kızlar eşimle geçende tarstistik alkol alıp baya sarhoş olmuştu annesigulde kaldı geldi ve kaynanam ne dediyse artık baya olumlu konuştu işte bebeğim düşmüştü beni suçlamıştı geldiğinde olabilir her zaman düşebilir sen ne kadar dikkat etsende felan dedi neyse dedim kavgayı unuttum bugünde hem adet oldum hemde içim dolu olduğu için ev işi bebeğimle ilgilenmek derken baya gerginim bende umursamaz davaranarak tepki gösterdim oda noluyo felan dedi anlatmaya başladım işte sen hiç takmıyorsun sürekli oyun sürekli dışarısı yeter dedim benim sevgiye ilgiye yardıma ihtiyacım var ama yapmıyorsun dedim bu çocuk TV izliyor senin yuzunden dedim ben iş yaparken gidip dursun diye aciyosun dedim biz kendimizden tolerans gösterip ilgilenmeluyiz TV açmak yerine felan dedim el kaldırıyordu sinirlendiiginde felna baya tartıştık yine ben dedim hava alcam giyindim inadına açık giyindim dedi böyle mi cikcan dedik umrundamiyim cikmiycam sandı ve birşey demedi çıkarken de ciddi olduğumu anlayınca böyle çıkarsan daha gelme dedi bende okey dedim sonra peşimden çocuk durmaz uyut öyle gidin felan dedi içeri aldı yine tartıştık kızlar ben çok doluyum sonra yemek söyledi sabah kahvaltı yapmadım onun yüzünden emziriyorum yedik hala diyo venim alkolume karışma dedim al işte içimi dökmek istedim uzun oldu kızlar ama ne yapicam bilmiyorum tavirlarina

3 Cevaplar

0 oy
(1,409 puan) tarafından
Valla ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin. Ailesiyle konuş. Onlara anlat ben yapamıyorum falan de
(269 puan) tarafından
Canım onlar siz birbirinizi istediniz biz yardım ettik derler yani biz severek evlendik
(1,409 puan) tarafından
Severek evlendik diye herşeye katlanmak zorundayız gibi konuşuyorlar. O kadar sinir oluyorum ki.
(269 puan) tarafından
Evet ve ailesine de yüklenir kaynanam uyardı sanırım kızma kıza felan diye ama alkole birşey diyemiyorlar deselerde dinlemez
-Reklam-
0 oy
(14,799 puan) tarafından
En başta o alkol zaten eve girdiği için içildiği için böyle bebegin kız mı erkek mi 
0 oy
tarafından
Esinin seni önemsemesi için başka şeyler mi yapsan canım acaba yani inadina açık giyinmek biraz yanlış geldi normalde giyiyorsam giyerim hiç önemli değil  ama sirf ona inat olsun diye daha açık giyinip  kendi bedenimden ödün vermem 
(269 puan) tarafından
Canım ysni açık dediğim askılı giyip gömlek giydim ki zaten inat oldun diye dışarıda kapatcaktim önümü vazgeçilmez sanmasın diye birde bana diyor bakimsuzsib sanki vaktim varmış gibi
tarafından
Ben niyetini anladım canım zaten çocukla bende çok nadir yapıyorum vallahi
(269 puan) tarafından
Öyle dedim biraz yardımcı olsan vakit ayırsan herşeyi yapmaya benimde vaktim olur dedim ne alaka diyor hala  yani çok bakimliydim tamam ama şuan vakit yokki
tarafından
Tuvalete bile zor gidiyorum bazen keyfi yerindeysé oluyor ondada temizlik yapıyorum ya nasılsa buyuycekler ama arada mesele bebeğin uyuduğum gece esin için hemen hazirlan yinede çok da ihmal etme kendini
(269 puan) tarafından
Canım öyle onlar mutlu olsun yeter ama adet oldum birde onun gerginliği de var anlamıyor bir türlü gerçekten benim ağrım çok olurdu şimdi o kadar ağrım yok ama gerginlik şu bu var o bunları yapınca içimden gelmiyor yalvarsin istiyorum
tarafından
Canım  bebekle gerçekten çok zor hersey ama anlamıyorlar işte onlara göre hava hoş bezi maması varsa bebek sorunsuz zannediyorlar eşimle bebeğinle beraber bişeyler yapmaya çalış  birlikte vakit geçirdikce daha iyi gelir biz öyle yapıyoruz
(269 puan) tarafından
Aynen ihtiyaçlari karşılaşınca herşey tmm onlara göre gerçekten bizde karınlarını doyruyoruz üst baş degisiyoz tamm ozaman diyorum anlasın diye ama yok anlamiyor
tarafından
Sen kaç yaşındasın :)
(269 puan) tarafından
23 canım sen
tarafından
Bende 25 canım daha yeni evlilik düzeni oturtuyorz galiba ben 2 senelik evliyim daHa :)
(269 puan) tarafından
Canım bende 25 klavye yanlış basmisim evet öyle bende iki senelik evliyim öyle anca oturuyor bazı şeyler ama insan daralıyor
tarafından
Sanıyorlar ki bebek bütün gün uyuyor oynuyor bizde evde esra Erol falan izliyorz keyif yapıyoruz :D
(269 puan) tarafından
Hiç sorma ya aynen bende yorgunluktan uykusuzluktan o kadar halsiz düşüyorum ki yani hiç yardım edeyim yok sonra biz suçluyuz her seferinde de üste çıkmayı başarıyorlar
tarafından
Genel olarak böyle erkekler neyseki yemek konusunda çok rahatım kendisi yapıyor herseyi kahvaltımi falan hazırlıyor temizlik de yapar çoğu zaman ama yinede yetmiyor
(269 puan) tarafından
İyi canım oyun felan oynuyor mu ben bir aralar yapmiyordum hiçbir iş rahatsizligimdan dolayı ozaman yapıyordu ama.ben ne zaman yapmaya başladım bıraktı hiç yardım yok neymiş hem çocuğa bakıp hem.isleri yapcakmisim
tarafından
Oyun derken eşim mi canım
(269 puan) tarafından
Evet canım buzimki oyun oynuyor sürekli
tarafından
Yok canim eve internet de baglatmiyorum bilerek benimki film izlemeyi sever onuda ACar beraber izleriz evde telefonla çok ilgilenemez
(269 puan) tarafından
Ne güzel kız daha ne istiyorsun işte MasAllah
tarafından
Yinede insan tek başına yetmiyor bende buldukça bunuyorum sanki :D
(269 puan) tarafından
Biraz öyle oldu canım:D ama tabi yine eksiklikler olunca insan şey yapıyor
tarafından
Ya yinede çok faydası var hakkını odeyemem en azından mutfak konusunda beni çok rahatlatıyor birsey almak istediğinde kalkıp kendisi alıyor hizmet ettirmez pek
(269 puan) tarafından
İyi işte canım ne güzel benimkide öyleydi ben yapmaya başlayınca veya yapım diye bilerekte yapmiyo galiba yoksa yapar eder benden daha iyi ama oyun oyun
tarafından
Evliliklerin en büyük dusmani bağımlılıklar oyun telefon  ben evde müsade etmiyorum zaten  sende önlemeye çalış hersey düzelir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 374 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Melisyldrm (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 930 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gul25 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 389 göst.
10 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Rabiaayie (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aleynaalis.com (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,435 soru

24,058,433 cevap

330,028 kullanıcı

...