Kızlar eşimle geçende tarstistik alkol alıp baya sarhoş olmuştu annesigulde kaldı geldi ve kaynanam ne dediyse artık baya olumlu konuştu işte bebeğim düşmüştü beni suçlamıştı geldiğinde olabilir her zaman düşebilir sen ne kadar dikkat etsende felan dedi neyse dedim kavgayı unuttum bugünde hem adet oldum hemde içim dolu olduğu için ev işi bebeğimle ilgilenmek derken baya gerginim bende umursamaz davaranarak tepki gösterdim oda noluyo felan dedi anlatmaya başladım işte sen hiç takmıyorsun sürekli oyun sürekli dışarısı yeter dedim benim sevgiye ilgiye yardıma ihtiyacım var ama yapmıyorsun dedim bu çocuk TV izliyor senin yuzunden dedim ben iş yaparken gidip dursun diye aciyosun dedim biz kendimizden tolerans gösterip ilgilenmeluyiz TV açmak yerine felan dedim el kaldırıyordu sinirlendiiginde felna baya tartıştık yine ben dedim hava alcam giyindim inadına açık giyindim dedi böyle mi cikcan dedik umrundamiyim cikmiycam sandı ve birşey demedi çıkarken de ciddi olduğumu anlayınca böyle çıkarsan daha gelme dedi bende okey dedim sonra peşimden çocuk durmaz uyut öyle gidin felan dedi içeri aldı yine tartıştık kızlar ben çok doluyum sonra yemek söyledi sabah kahvaltı yapmadım onun yüzünden emziriyorum yedik hala diyo venim alkolume karışma dedim al işte içimi dökmek istedim uzun oldu kızlar ama ne yapicam bilmiyorum tavirlarina