0 oy
163 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12 puan) tarafından
Merhaba 5 gün once spiral taktirdim sanirsam bakir taktilar yanliz ertesi gunü adetim kesildi normalde daha fazla kanama ve agri bekleniyor bende hafif sol kasik agrisi olmustu ara ara rahatsiz edicek kadar deil doktorun anlattiklari hic bir belirti yok sadece lekelenme var hafiften ve dün kontrol ettigimde ipi sol tarafta hissettim biraz sert bir ip biraz bilgi verebilirmisiniz 

4 Cevaplar

0 oy
(163,452 puan) tarafından
hic anlamam cok korkunc bana gore bacim ama nick degisikmus begendim hosgeldin
-Reklam-
0 oy
(6,696 puan) tarafından
Adetinin kaçıncı günü taktırdın canım bide öyle sürekli elinle kontrol etme daha yeni takılmış kayma ihtimali çok yüksek 
(12 puan) tarafından
Ertesi gunu takildi cnm
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Spirali kendiniz mi aldınız çünkü bizim burda bn daha geçen hafta salı günü çıkarmaya gittiğimda kaç kisinin elinde vardı sordum artık spirali kendin alıyormuşsun onlar takıyormuş ücretli olmuş o bile
(1,467 puan) tarafından
Birde dediğini gibi bnm kanama leke sürekli olduğundan bn bir sene koruna bildim onunl önümüz ramazan ondan fazla borcum olmasın diye gittim çıkarttırdım
(8,685 puan) tarafından
AA ciddenmi
(12 puan) tarafından
Yok cnm bizim burda ole bisi yok sakaryadayim onlar takiyor saglik ocagi ucretsiz bide ipini kontrol ettinmi hic benimki dogum dikişi gibi elime sert geldi ipi
(1,467 puan) tarafından
Demek yerine göre değişiyor cnm bizimde geçen sene taktırdım o zaman ücretsizdi bna gelmedi maalesef sürekli adetliyim sürekli kanama ondan çıkarttırmaya gittiğimde bir kaç kişide gördüm elimde sordum dedi artık ücretli olmuş bize dediler spiralinizi eczaneden alın gelin öyle takalım demişler ne kadar diye sordum 100 e aldık dediler
0 oy
(11,327 puan) tarafından
Ben adetsiz taktiridm. O yüzden bişey diyemem ama ben ipi elimle asla hissetmiyorum siz nasıl hissediyorsunuz baya ilerde olması lazım 
(12 puan) tarafından
Valla bilmiyorumki benimkide ilerde  hissediyorum elime sert ipler geliyor benimki sol tarafta ortada deil belki oyuzden hissetmemissinizdir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 257 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde edamustu4535 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Glcnkbba (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 459 göst.
5 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glcnm (264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,104 soru

24,134,493 cevap

334,220 kullanıcı

...