0 oy
692 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından

Kızlar Merhaba. Kayseri'de yaşıyorum. Afet bölgesi ilan edildi şehrimiz nolur bizim için dua eder misiniz? Evimize giremiyoruz. Çok kötü durumdayız sürekli sallanıyoruz. Rabbim beterinden korusun hiç kimseye yaşatmasın. Bizide bir an önce bu afetlerden kurtarsın :(((

11 Cevaplar

0 oy
(15,156 puan) tarafından
Kayseri de mi dahil edildi canım o dün sabahki depremin görüntüsü şok etti beni. Rabbim hepimize yardım etsin 
(83 puan) tarafından
Evet canım maalesef. Kuzum hiç sorma çok kötüydü Allah bir daha yaşatmasın hiç kimseye
(15,156 puan) tarafından
Ben de urfadayım canım. Amin canım amin yere göğe sakinlik versin Rabbim
(83 puan) tarafından
Sizin orada sallanıyor sürekli demi kuzum. Amiiin kuzum amin inşaallah
(15,156 puan) tarafından
Artçılar çok hissedilmiyor bu ara balım ilk 2 hafta çok zordu ama yani ben 3.gün ayrıldım buradan ama eşim asla durmadı dedi.
(83 puan) tarafından
Küçük olunca hissedilmiyor kuzum evet. Durmuyor canım evet bir iki az oluyorsa sonrası fazla oluyor
-Reklam-
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Merhaba hemşerim ailem orda cocuklugum genclıgım orada gectı her gün seherde kalkıp dua ediyorum rabbim memleketimi koru diye Allahım yardımcınız olsun 
(83 puan) tarafından
Ağzına yüreğine sağlık canım benim. Amin inşaallah çok sağol
0 oy
(85 puan) tarafından
Bnde Kayseri edildimi en son karar verilecekti
(83 puan) tarafından
Edildi canım Cumhurbaşkanı talimat verdi
0 oy
(17,334 puan) tarafından
Hangi tarafftasin sen canim. Evet sürekli sallaniyoruz ama ben evdeyim hep. Çok şükür can kaybi yok kayseride. Inşallah bu artçilardan sonra büyuk deprem gelmez. Uzmanlar beklemiyoruz diyor ama Allah bilir ne olacağini. 
(17,334 puan) tarafından
Benimde 3 aylik bebeğim var. Ilk depremde daha 2 aylikti. Biliyorsun nasil kar yağiyordu 6 ve 7 şubatta. O zaman arabada kaldik bizde. Ben yine çabuk toparladim.
(83 puan) tarafından
MaşaAllah canım Allah bağışlasın iyi günlere büyüsünler inşaallah. Bende depremden 1 gün önce doğum yaptım. Rabbim banada çabuk toparlanmayı nasip etsin.
(17,334 puan) tarafından
Amin canim seninki daha zor. Lohusayken daha hassas oluyor insan. Hem fiziken hem ruhen daha zor sana.
(83 puan) tarafından
Aynen canım aynen gerçekten öyle oldum Rabbim yardımcımız olsun inşaallah hepimizinde. Sen neredesin Kayseri'nin
(17,334 puan) tarafından
Bende merkezdeyim canim. Baği ve köyü olanlar gitti zaten. Bizde arada köye gidip geliyoruz yoksa apartmanda eşim sabaha kadar uyumuyor.
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Rabbim yardimcimiz olsun Rabbim korusun tekrar yasatmasin
(83 puan) tarafından
Amin canım amin inşaallah
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Rabbım cümlenizi korusun. Bol bol dua edelim. Tedbirli olmak lazım. 
(83 puan) tarafından
Amin canım amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaallah
0 oy
(11,313 puan) tarafından

İstanbul'a da geldi.marmara denizinde küçük küçük oluyor artık düşünmekten bı hal oldum 

Allah yardımcınız yardımcımız olsun inşallah :(

(83 puan) tarafından
Rabbim sizinde yar ve yardımcınız olsun inşaallah kuzum çok zor çok. :(
(11,313 puan) tarafından
Çok hemde cnm uyku 0 gece bişey olur haberim olmaz diye
(83 puan) tarafından
Allah korusun bitanem olmaz inşaallah Rabb'im korktuğumuza uğratmasın inşaallah
(11,313 puan) tarafından
İnşallah ama iki gündür oluyor
(83 puan) tarafından
Bizde de aynı kuzum dün çok şiddetliydi uykuda yakaladı
0 oy
(2,140 puan) tarafından
Rabbim ülkemizi korusun selamet versin inşallah.  Çok zor edecek kelime bulamıyorum artık çok canımız yandı 
(83 puan) tarafından
Amiiiin kuzum amin inşaallah. Gerçekten çok zor elinden bir şey gelmiyor insanın
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcınız olsun rabbim taşına topragina sakinlik versin Aminn 
(83 puan) tarafından
Amin canım amin inşaallah Allah razı olsun
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bende kayserideyim evde duruyorum gidecek yer olmayınca korku içinde bkeliyorum resmen 
(83 puan) tarafından
Bizde müstakil ev bulduk oraya geçtik canım. Allah korktuğumuza uğratmasın inşaallah
(1,938 puan) tarafından
İnşallah 9. Kattayim bide diken üstündeyim resmen
(83 puan) tarafından
Yüksek katlar daha çok hissediyor kuzum aynen Allah'ım dayanma gücü versin eski günlerimize dönelim bir an önce
(5,313 puan) tarafından
yuksek katlar daha mantıklı sanki bende 9dayim urfadayim ben cok sallandim evde fazla hasar yok meltem 1katti onda cok hasar olmus
(83 puan) tarafından
Yerden geçiyor ya fay hattı kuzum ondan yere yakın yerler daha fazla hasar alıyor. Allah'ım evlerimizi başımıza yıkmasın inşaallah
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun bizde Malatya'daydik herseyimz gitti hiç bişey alamadık 
(83 puan) tarafından
Herkes ne zorluklarla almıştı o eşyaları ne anıları vardı kim bilir. Rabbim yeniden yaşatmasın canım çok geçmiş olsun
(2,535 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
(83 puan) tarafından
Rica ederim kuzum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 968 göst.
17 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 2,236 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 573 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Aysenr42 (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 2,086 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde Derya deniz (612 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,779 soru

24,144,702 cevap