0 oy
355 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (511 puan) tarafından
Rüyama girdi yine annem sabah sabah moralim bozuldu. Annem beni 9 aylıkken babamın kucagina al çocuğunu diyip bırakıp gitti 9 yaşına kadar babannem büyüttü beni sonra babamla tekrar evlendiler ama o sürede canım çikolata çekse söyleyemedim çok eksikliğini hissettim  tekrar evlendikten sonra kardeşim doğdu zaman zaman ayrılıkları oldu ve hep kardeşimi yanında götürdü beni bıraktı. bir gün sabah bana kahvaltı hazırlayıp okula gönderdiğini hatırlamıyorum. Yerli malına bile meyve götürürdüm hep ama şimdi kardeşime börekler poğaçalar yapılıyor. Evlendim hala aynı eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı annem 5 saat mesafede bir kaç gün gel çocukla tekim dedi gelmedi doğum yaptığında emdigim sütü burnumdan getirdi sanki o lohusaymis gibi oglenlere kadar uyudu ben hem yemek hem bebek kosturdum en sonunda çocuğa bakamicaksin ağlaya ağlaya kapıma gelslceksin dedi daha bunun gibi binlerce şey var binlerce affedemiyorum ya gorusuyorum konuşuyorum annemdir diye ama affedemiyorum ikilemdeyim çok..

5 Cevaplar

0 oy
(238 puan) tarafından
Yani kendimce konusuyorum affetmem ya nedir zaten annelik mi gormusum kalsin otede onun bana mahcup olmasi vicdan yapmasi lazm ben mi kosayim pesinden.Oturur aglarm öldu derim yasarim boyle her gun olmektense herkes anne olamiyor napalm
-Reklam-
0 oy
(23,814 puan) tarafından
Böyle bir anneyi affetmek istemezdim zaten annemdir diye görüşürdüm var ama yok faydasından çok zararı var. Lazım değil öyle anne. Bu kavram benim için çok kutsal canım nispet gibi düşünme ama bir rahatsızlık geçirdim 1 aya yakın hastanede yattım öyle refakatçi yatağı falan da yok plastik bir sandalyede başucumda bekledi geceleri kafasını benim yatağıma koyup o sandalyede bir iki saat uyudu annem. Benim için  anneliği tanımı budur Allah razı olsun ondan canımı istese veririm. Aynı şekilde kendim de anneyim 1.5 yaşında oğlum var annem gibi anne olmak istiyorum. Mesafeni hep koru beklenti içine girme kendinde fedakarlık yapma bence 
0 oy
(8,792 puan) tarafından
Böyle bir annem olsa o nasıl ki acımamış bırakmış gitmiş beni bende aynısını yaparım. Hatalarını tek tek yüzüne söyler bir daha seninle görüşmek istemiyorum derdim. 
0 oy
tarafından
Sende annesin terazini ona gore ayarla tart bakalm olanları sen evladına anne olarak böyle yapabilir misin ? O zaman annenin anneliğini sorgula ve zararı yararından çoksa herkes gibi geride bırak ve yoluna devam et . Bazı insanların varlığı yoklugundan daha fazla acı veriyor anneme kurban olurum ama senin durumunda olsam şahsen gorusmem peşinden asla koşmam o bana yalvarmali o beni mutlu etmek için cabalamali ben degil
(511 puan) tarafından
Evet zaten anne olduktan sonra daha net görmeye başladım evlat bu hiç bir şeye degisikmiyormus
tarafından
Boşver annen de olsa degmiyorsa uzak dur
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Benim anne de küçükken bırakmış gitmiş asla işim olmadı olmaz. Bir kez tanıştım o kadar böyle olacağını hiç olmasa daha iyi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 444 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,251 göst.
7 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hsret.1234 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 872 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hirasu (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 689 göst.