0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (327 puan) tarafından
Kizlar Bizim binaya az Hazar dediler ama duvarlar hepsi yıkık 1 ncı kat pert itiraz ettik ikici ekibin gelmesi için oda ne zaman gelecek Allah bilir biz mecbur girdik 3 ncü katta oturuyorum ben 8 katlı bir bina benimle birlikte 5 daire var şuanda iyimi yaptık acaba gidecek yerimiz yoktu mecburduk dükkanda kalıyorduk ama nereye kadar kızımın LGS sınavı var mecburduk acaba iyimi yaptık kötümü deprem olursa bir çok ev yıkılır biliyoruz insalh rabbim korur hepimizi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hangi şehir canım 
(327 puan) tarafından
Diyarbakır
-Reklam-
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Bende Diyarbakırdaym birinci kattaym benim ve karşı komşunun evi bildiğin sağlam duvar kalmamış çatlamış dokulmus hepsi lakin az hasarlı dediler bizde ilk bir hafta dışında eve geldik kaldık kalıyoruz mecbur başlarda koca binada tek biz kalıyorduk bikac gün oldu artık insanlar evine geleli. Allah muhafaza dahada yasatmasin ama bir başka yakın deprem olur diye sürekli diken üstündeyiz. Hele 3 yaşında ki kızım evde durmak istemiyor anne evimiz kırılmış, kim kırmış, ses geliyor , çıkalım anne diye diye  başlarda korkmayan ben şimdi en ufak sese irkilir oldum. Allah yardımcımız olsun... 
(327 puan) tarafından
Nerede oturuyorsun
(1,071 puan) tarafından
Diyarbakır huzurevlerinde
(327 puan) tarafından
Bende son durakta
(1,071 puan) tarafından
Bende Kudüs camii karşısı işte.
(327 puan) tarafından
Hâli sahanin orasını
(1,071 puan) tarafından
Yok hemen karşısı yani caddeye bakıyor bizim apartman. Hemen fırın var altında
(327 puan) tarafından
Yaman firinimi
(1,071 puan) tarafından
Yok deqil ama hatırlamıyorum :) ben şahsen gitmediğim için. Balkonumuzdan hemen caami görünüyor hemen 2 -3 metre ilerde
(327 puan) tarafından
Anladım canım Şu rodestda kebap varya
(327 puan) tarafından
Orası bizim
(1,071 puan) tarafından
Tam olarak nerde.. iyiymiş . Bn pek bilmiym buraları dikkat etmiyorum aslında  ancak bim A101 e gidiyorum
(327 puan) tarafından
Sondurak çeşmenin yani hemen
(1,071 puan) tarafından
Hee anladım canm. Ben hemen karakolun orda sayilirm . Daha yukarısı heralde
(327 puan) tarafından
Evet canim
(1,071 puan) tarafından
:) sen de buralarda oturuyorsun yani
(327 puan) tarafından
Maleseffff....
(1,071 puan) tarafından
Rabbim birdaha yasatmasin .. Dua edecez..tedbirli olacaz Takdir Allah'ın. Çok düşünmekte insanın psikolojisini bozuyor. İstemeyerekte olsa çocuklara yansıtıyorz bu durumu.  Allah yar ve yardımcımız olsun. Rabbim birdaha yasatmasin beterinden korusun..
(327 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 155 göst.
0 oy
0 cevap 94 göst.
1 Mart 2023 Diğer kategorisinde Havva4545 (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 415 göst.
22 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesi26 (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 234 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,087 soru

24,164,253 cevap

335,516 kullanıcı

...