0 oy
936 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,100 puan) tarafından

Lütfen bana duan eder misniz ilk defa sezeryn olucm İlki norml Di bebk ters olduğu içn bu sefer sezeryn olcam tamamn tecrübeszim ve korkuyrm kızm 2 yaş 2 aylık ilk defa ayrı kalıcm lütfen bna moral verir msniz günlerdir ağlamaktan helak oldm :(  nasıl ilerliyor işlemler bilgilendirir misiniz / devlette oluck kaç gn tutarlar acba 

26 Cevaplar

0 oy
(682 puan) tarafından

Herkesin bünyesi farklı kuzum herkes farklı yaşıyor  ben ilk sezaryen oldum ertesi gün çıktım çocuğuma da kendim baktım sadece belim ağrıdı benim oda olurmuş . İlk 3 gün biraz yavaş olmak zorundasın hızlanırsan dikiş sızlıyor sonrası normale dönüyor eve gelirsin hemen duşa girersin bi kendine gelirsin kendine hemen bir kahve yap sakin ol  bebeğine bak bal gibi bişey yanında yatıyor olacak :)))))  ablam normal doğurdu oda 3 gün zorlandı mesela . Ben eve güle oynaya geldim hastaneden evim çatı katı merdivenleri bile hiç ameliyat olmamış gibi  çıktım . Kimi de 1 ay yatıyor mesela tamamen bünye meselasi 2. Sezaryan olcam 3 ay sonra o beni korkutuyor işte 2. Zor olur diyolar bakalım. 

-Reklam-
0 oy
(3,278 puan) tarafından
Ben kesinlikle belden uyusturmayi tavsiye etmiyorum. Tamamen Bayıl canım çünkü çok fazla baş ağrısı ve bel ağrısı çekiyorsun. Ama hemen akşamına ayaklanirsin bol bol yürüyüş yap ki daha iyi ol. Sütün hemen gelmeyebilir stres yapma eşine süt çayları aldirt . Şimdiden hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun 
0 oy
(31 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum inşallah etrafında kızına iyi bakicak oyalicak bı yakının vardır

basimdan geçtigi için şunu söyleyebilirim korktuğun kadr olmuyo bende 1yasinda oğlumu bırakıp gittim doğuma ve işin en kötüsü oğlum hastanede yattı covidden dolayı onu çıkardık eve geldik ben fenalastim hep dua etmiştim oğlum iyileşsin öyle doğuma gideyim diye son haftalarımdi ama hayırlısı böyleymiş hiç te problem olmadı inan oyalanicak birileri varsa idare ediyorlar bizsiz annelik kolay meziyet değil:)Allah hayrla kucağına almayı nasip etsin kaç gün yatış sorusuna gelirsek 2 gece diye biliyorum ben 
0 oy
(742 puan) tarafından

• Korkma hiç bişey hissetmiceksin:)
0 oy
(88 puan) tarafından
3 sezeryan oldum birtanesinde yatmadım sakın çevreyi dinleme ilk uyuşukluk geçip kalktığında ağrın oluyo ikinci gün çok daha iyi oluyorsun devlet 2 özel 1 gece yatiriyo canım sağlıkla al inşallah kuzunu
0 oy
(684 puan) tarafından
Allah yardım etsin bacım korkma inan korkulucak hiç bişey yok ayriyetten de nefcafe al mutlaka ondan iç rahim çabuk yerine gelir kızını düşünme bende çok ağladım ama inan beni aratmayacak şekilde bakmıştı kaynanam annem yanımda kalıyordu. 2 gece mecburi yatış veriyor ilk ayağa kalkman biraz zor oluyor ilk adım falan sonrası herşey yavaş yavs normale dönüyor birde gülerken öksürük olduğu zaman karnın az acıyor o kadar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 448 göst.
26 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -HoneySeptember- (12,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 529 göst.
0 oy
3 cevap 110 göst.
9 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,182 soru

24,135,817 cevap

334,288 kullanıcı

...