0 oy
511 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,797 puan) tarafından

Aşılama yaptırdım. Sonrasında ilişkide diskonfort oldu. Genişleme vardı. Af edersiniz ilişki sonrası gaz çıkarma gibi sesde oldu. İlk defa yaşadım. Kendi kendine toparlarmı vücudum? Aşılama için yerleştirilen aletden (spekulum) dolayı genişleme olmuş ola bilirmi?  Aşılamada rahim ağzına düşmekde dr zorlandiği için spekulumu bi kaç kez geniş açtı. 

image

8 Cevaplar

+1 oy
(2,140 puan) tarafından
Bence bununla alakası yok. Pcos kaynaklı,mantardan dolayı kaç defa alttan bakıldı bununla.
-Reklam-
+1 oy
(16,792 puan) tarafından
O ses genişleme değilde hava girmesinile oluşan sonrasında çıkan gaz normaldir cogumuzfa oluyor 
0 oy
(210 puan) tarafından
2 aşılama yaptım ikisindede kullanıldı spekulum bide tüp bebek yaparken de kullandılar hiç öyle bir sorun olmadı 
(3,797 puan) tarafından
Rahim ağzına düşemeyince dr. Çok genişletdi. Ve ondan sonra oldu bende sarkma genişleme hissi var.
0 oy
(246 puan) tarafından
Ben dogum yaptım genişleme olmadı ama o sorun bende de var nedeni ni bilmiyorum 
0 oy
(9,080 puan) tarafından
Bunaletle genisleme olmaz ki bikac muayenede bana da kullanilmiati
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Canım o ilişki sonrası ses o anki genişleme ile alakalı bı durum 
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Bu alet her alttan muayenemde kullanıldı. 

Genişleme vs yoktur, şimdilik böyle bişey yaşıyorsundur 
(3,797 puan) tarafından
Bende de bu alet çokça kullanıldı. 2-ci aşılamamda rahim ağzına dr düşemeyince 3-4defa genişletdi.genişleme İlk kez başıma geliyor, sarkma gibi oldu.
(5,123 puan) tarafından
Yaa bilemiyorum ki, çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
alakası yok. gaz, eşinin hızlı ve sert olarak girmesi yüzünden oluyor. biz de yaşadık sonralarında olmadı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 376 göst.
+1 oy
0 cevap 62 göst.
0 oy
3 cevap 1,813 göst.
28 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 282 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,392 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,231 soru

24,151,190 cevap

334,916 kullanıcı

...