0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Saçık çok az tokalı saç alsam nasıl olur. Önereceğiniz site var mı. Rengi kumral

5 Cevaplar

0 oy
(163,322 puan) tarafından
gercekmi istiyosun cakmami
tarafından
Gerçekler çok pahalıdır cakma
-Reklam-
0 oy
(7,827 puan) tarafından
At kuyruğunu gerçek saç diye kakalarlar aman diyim at saçıda maşa tutar düzleştirilir ama zamanla karışır keçe gibi olur 
tarafından
Ayy atın kuyrugunumu takıyoruz:))
(7,827 puan) tarafından
Başıma geldi ordan biliyorum yıllar önce gerçek saç diye aldım keçe gibi oldu dolaştı
0 oy
tarafından
Görerek almam lazım bence kuaförlerden al daha iyi olur yada perukculardan ben perukcudan almıştım  ,bende iki tane bir gerçek birde çakma saç vardı cıt citlı saçlar çakma saç bir ayda karıştı bir işe yaramaz Parana yazık , gerçek çıt çıt saçlarım yillardir duruyor birşey olduğu yok sadece biraz azaldı görmeden alınca bilemezsin canim gercekmi yoksa cakma nalyon sacmi 
tarafından
Him tmm cnm sagol
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Tesettürlüyüm Benim saçım kısa evde değişiklik olsun diye siyah kahkullü uzun peruk aldım perukmarket sitesinden sentetik saç gerçek değil ama ısı uygulanabiliyor görümcemin saçları yandı ona verdim 2 3 ay kullanacak yapay durmuyor bahsettiğim sitede modeller at kuyrukları falan vardı bir bak istersen canım 
tarafından
Bakayım cnm tesekkurler
0 oy
(301 puan) tarafından
Saçlarım kendini kuaför zanneden bir arkadaşım sayesinde oriel yüzünden kafa tasımla beraber yanmıştı. Güzelim saçlarım barbi bebek saçına dönüp elimde kalmıştı. Kafamı kazitmak yerine kısacık saç yapıp keratin ve bir sürü yag kullanmıştım. Bir süre sonra azıcık uzayınca bende kumral sahte saç aldım. Psikolojim saçlarımı kökten kazıtmaya el vermedi. Saçlarım uzayana kadar sahte takma saçla idare etmiştim orjinal saçlar çok pahalı diye alamamıştım. instagramda herhangibir sayfadan yinede çok ucuz olmayan ama sahte kumral renk sac aldım fakat rengi göründügü gibi degildi sac rengimle rengi tutmadı. En iyisi bilerek görerek almak. Yada aldığınız sac rengine uygun boyatmak. Eğer alacaksanız arkadaşların önerdiği sayfalardan alın bazen gercekten naylon gibi saç gönderiyorlar. En iyisi kendi gözünüzle görerek almanız. Benim aldigima maşa yapılır diyordu. Bir maşa yaptım mafoldu. Ayrıca sürekli birbirine karıştı sürekli yıkayıp taramak zorunda kaldım ve sürekli kopuşup durdu. Ha kel kafama idare ettimi etti beni, en azından o zamanlar için psikolojime iyi gelmişti. Ya kuaförden yada peruk satan dükkanlardan alın derim ben. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 221 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,240 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 320 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 198 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Seherl (892 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,958 soru

24,051,387 cevap