0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (1,518 puan) tarafından
Kızım 30 aylık. Engec 9.5 uyanıyor. Öğle uykusunu 2.5 gibi yaptiriyorum 3.5 a kadar uyur ama bu sefer gece mümkün değil yatiramiyorum. Gece uyuması 2 ve 3 u geçiyor o da zorla. Bıraksam mi bırakmasam mi bilmiyorum. Öğle uykusu bnm için de büyük rahatlik tüm isimi o uyurken hallediyorum. Uyanikken karışıyor ama gece uykuya geçmesi çok geç oluyor. Ne yapmalıyım 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gece uykusuna geç geçtiği için sabah geç uyanıyor. 8-8:30 da uyandır. Öğlen en geç 1 de uyut 2:30 gibi uyansın. Gece erken uyur belki. Aksi halde bırakman lazım ya.
(1,518 puan) tarafından
Ay canım öğle uykusunu ne zaman uyusa sürekli geç uyutor dun mesela 9da kalktı. Öğlen uyudu 1 saat. Ama dün gece 3u geciyodu uykuya daldiginda.
tarafından
Öğlen erken uyutmayi. Uyandıktan sonra da onu yoracak oyunlar oynamayı dene. Dans vs gibi enerjisini iyiyce atınca akşam erken uyur belki canım.
-Reklam-
0 oy
(2,966 puan) tarafından
Sabah 8e doğru uyanır 12 buçukta öğlen uykusuna  geçer  2 gibi uyanır tekrar  akşamda 9 gibi yatmaya gideriz 10a kalmaz uyur 28 aylık benimkide 
(1,518 puan) tarafından
Canim son 2 aydır felan öğle uykusunu kaçta uyursa uyusun gece uykuya geçmesi çok zor oluyor.
(2,966 puan) tarafından
Canm sabah geç kalkıyor eğer sürekli 9 10 da kalkıyorsa öğlen uyutma
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Birde öğlen uykusuna yatirma canim . Bak bakalım nasil olacak ? Gece iyi uyuyacak mı?
(1,518 puan) tarafından
Canim kimi zaman kesintisiz uyuyor kimi zaman hiç uyunuyor 1 saat yatıyor öğle uykusudnaymis gibi sonra geri kalkıyor.
0 oy
(209 puan) tarafından
Bazıları gece geç uyumayı seviyor bence.

Benimkide 25 aylık sütten kestim bı hafta oluyor emerek uyurdu öğlen 2 gibi uyutabiliyordum ama sütten kestigim için uyutamiyorum uyuması saa 5 buluyor bu seferde gece 2 ye kadar uyutamiyordum.dun saat 10 gibi uyandı öğlen uykusu için saat 3 gibi uğraştım ama uyutamadim daha sonrada uyutmaya çalışmadım sürekli ayakta geziyor oynuyor. Dedim erken yatar artık saat 9 10 gibi ama gene gece 12 bucuga kadar zor uyuttum
0 oy
(9,080 puan) tarafından

Benim kizim anasinifina baslarken 53 aylik zor biraktirdim uykuyu. Okula baslicak diye:)oluldan gelince yorgunluktan uyuodu gecen sen sene. Bu sene yine anasinifina gidiyor hala. Yorgunluktan uyyakalio. Ama aynn busefer gec yatio okul olmadan duzenimiz tamdi 9 9 bucuk gibi yatardi. Artik baya baya buyudugu icin oglen yatinca gece geç uyuyo

0 oy
(12,064 puan) tarafından
Öğle uykusunu çok geç yapıyor haliyle akşam uyumuyor. Sabah erken kaldır 9.5 geç  en gec 8 de uyanmalı. Okum dönemine de hazırlık olur hem 
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Ya her çocuk bir değil benimki öğlen uyumazsa gece deliksiz rahat uyumuyor mesela bence kesilmemli

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 113 göst.
25 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mrvyilmaz (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,086 soru

24,106,945 cevap

332,752 kullanıcı

...