0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (7,369 puan) tarafından
Kizlar uzun zamandır yoktum telim bozuktu yeni aldım neyse ben adet olacağım gün kahverengimsi akıntı geldi 2 gün bu arada 2 yıldır da spiral var bende üstünde de 22 gün geçti hayla adet olmadım spiral yapmış olabilir mi normal mi bu 

5 Cevaplar

0 oy
(134 puan) tarafından
Geçen ay 12 gün boyunca kahverengi Toprak gibi leke geldi az az kanamam hiç olmadı bu ay da 3 gün var iki gundurlu ağrıdan ölüyorum bende en kısa zamanda kontrole gideceğim surda durayyim
(7,369 puan) tarafından
Kayma mi oldu niye böyle oluyor anlamadım kontrolünde yeni yaptirdim bende 2 gün geldi durdu adet te olmadım şüphe sardı psikolojik midem bulanıyor şuan
(134 puan) tarafından
Ben çift yönlü korunuyorum ona rağmen korkudan geçen ay test yaptım :D düşün psikolojisi bile berbat en kısa zamanda kontrole gidecem belki usutmeden falandır ya
(7,369 puan) tarafından
Benimde psikoljim bozuldu kaç gündür de stres yaptım var mı ki diye bilmiyorum valla kızımda 2 buçuk yaşında ama küçük bence eşim de istiyor ama ben küçük buluyorum kızımı yarın test yapayım en azından negatif se icin rahat olur
(134 puan) tarafından
Benim ikizler olunca spiral taktırdım kocamın haberi yok sgsgagay kendisi korunuyor ya da direk ertesi gün hapı kullanıyorum ama hala korkuyorum halaa
(7,369 puan) tarafından
Valla ne yapacaz böyle bilmiyorum şimdi ben Şubat'ta olmadım e marttayiz hayla tık yok
(134 puan) tarafından
Tez zamanda kontrol yaptır bir de test yaptır bacım benim hastane yakın değil o yüzden eşimi bekliyorum gelince hemen gideceğim
(7,369 puan) tarafından
Kontrolüm geçen haftaydi herşey yolundaydı rendavu bulmak çok zor malum suriyelilerden sıra gelmiyor
(7,369 puan) tarafından
Yarın gebelik testi yapacak evde
(134 puan) tarafından
Sanki biz siginmaciyiz. Onlara daha da ilgi var Allah affetsin. Yaptır bakalım yaptım testi geçen ay 30 dk bekledim net olsun diye korkudan
(7,369 puan) tarafından
Bende öyleyim valla yarın gidip erken gebelik testi Alaçam o daha net gösterir bakalım ne olacak
(134 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun o zaman cnm
(7,369 puan) tarafından
Kız midemde bulanıyor valla bakalım ne çıkacak sabah olsun gidip Alaçam hemen
(134 puan) tarafından
Psikolojik olabilir bacım hemen telaş yapmaa
(7,369 puan) tarafından
Ay inşallah öyledir canım yarın sanada haber verecem sonucu
(134 puan) tarafından
Merakla bekliyorum o testi yapıp beklemek bile insani geriyor vallahi ay bu kadinlarin çektiği ne hepsi psikolojiyi etkiliyiii
(7,369 puan) tarafından
Sorma canım baş dönmem de var kaç gündür baya stres oldum
(134 puan) tarafından
Oooo sen teşhisi koymuşsun bişi yok bişi yok de uyu sabah olunca da yaz bbana :D
(7,369 puan) tarafından
Kız tuzlu çubuk yiyiyorum valla bulantım çok sabah test sonucumu ilk sana yazacam
(134 puan) tarafından
Tamam cnm
(7,369 puan) tarafından
Nagatif
(134 puan) tarafından
Hayırlısı olsun bacım bende geçen ay öyle olmuştum
(7,369 puan) tarafından
Saolsin canım
-Reklam-
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Kizlar bir bakın lütfen 
0 oy
(6,696 puan) tarafından
O kahverengi leke benden hep gelir bendede spiral var adet olmadan 2 gün önceden başlar sonra adet olurum
(7,369 puan) tarafından
Aynen canım gitmek zorundayım da rendavu bulmak işkence gerçekten mecbur arayacam
(6,696 puan) tarafından
En azından randevuyu al o zamana kadar adet olursan gitmez sin
(7,369 puan) tarafından
Yarın test almayı bile düşünüyorum
(6,696 puan) tarafından
Aynen al yap rabbim içinden ne geçiyorsa onu nasip etsin inşallah ❤️
(7,369 puan) tarafından
Kızım 2 buçuk yaşında nasip olursada başım gözüm üstüne bakalım
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Kizlar bir bakar mısınız 
0 oy