0 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (3,410 puan) tarafından
Annemle tlfn da konuşuyordm dip köşe tamizlk yapıyorm dedi örtüleri perdeleri yıkamış, bnmde ev sobalı ya kendimde yapacak güç bulamıyordm tlfnu kapatınca kalktım perdeleri suya bastım koltuk yastıklarınn kılıfını makineye attım birinden görünce yapacak hevesim enerjim geldi resmen 3 4 gün sürer temzilik  sizde de böyle oluyormu birinden görüp heveslenip temzilik yapıyormusunuz 

10 Cevaplar

0 oy
(6,695 puan) tarafından

Bana ilham gelmesi lazım :Dbaşkasından ilham almam 

(3,410 puan) tarafından
Güzeldi
-Reklam-
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Vala ayda bikere temizlik yapiyorum ne yapacan dip köşe 
(3,410 puan) tarafından
Sobalı ev olunca valla zor oluyor yazın bile daha az işim okurken kışın bitmiyor
(2,938 puan) tarafından
Bendede soba var
(2,628 puan) tarafından
Kız ayda bir temizlik nasıl oluyor
(3,410 puan) tarafından
Perdeler duvarlar kanepe örtüsüdür ee sobanın önündeki halı kirleniyor ister istemez silmesidir camlar faln öyle temzilik diyoruz
(2,628 puan) tarafından
Hmm aynen tabi canım hergun cam silinmez
(2,938 puan) tarafından
Ayda bir cokmu yani hergun mu dip köşe yapayim
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Asla :D temizlik yapacak gücü bulamıyorum kendimde çocuklardan . Bı tek uykuya vaktim kaliyo
(3,410 puan) tarafından
2 yaşnda oğlm. Var bide hamileyim mecbur ben yapmasam kim yapacak bu sefer yapsam doğuma yakn beni idare eder :))
(1,101 puan) tarafından
Biri 4 yaşında diğeri 5 aylık. Bı gün elbet yapılır. :D valla bahar temizligine birini tutmayi düşünüyorum inan . Çok kötüyüm. Bebeğim alerjik diyet yapıyorum. Bütün vitamin değerlerim düştü. Az önce banyoyu yıkadım. Baygınlık geçircektim
(3,410 puan) tarafından
Allah kolaylık versin, bende daha 2. Doğmadan yapayım da işim kolaylasın yaz temizliğinde dedm sobalı ev batıyo heryer napayım yapsan olmaz yapmasan olmaaz :))
0 oy
(14,809 puan) tarafından
Tlc de temizlik takıntıları var onu izleyince aşırı motive oluyorum normalde de severim temizliği ama şuan bebekle mümkün olmuyor
0 oy
tarafından

Hayatttaaaa :D öyle birde dip köşe mümkün değil. 

0 oy
(681 puan) tarafından

Benim de evim sobalı daha yıkamıcam perdeyi ya mart bitsin yıkıcam çok fazla tütüyor duman tavanım plastik soba kurmadan önce sildim her odayı bide . Şimdi gene rengi değişti mart sonu yapıcam tavan dı perdeydi felan canım şimdi yapsam gene maffolucak 6 aylık hamileyim bide yorulduğumla kalıcam o yüzden boşverdm :D video felan çıkıyor karşıma temizlik yapanlar felan tam başlıyorum mesela mutfak dolaplarına felan 10 dakka sonra Pert oluyorum diğer çocuk bir yandan ağlıyor içimdeki kasılıyor sertleşiyor hay ben sizin diyip oturuyorum :D 

(3,410 puan) tarafından
Bnde yaza girince eyapıcaktm ama baya kirli herşey hiç olmazsa yaz temizliği yaparken biraz kolaylık olur diye bnde hamileyim çocukta var
0 oy
(53,863 puan) tarafından
hic.oyle huylarım yok☺️☺️
0 oy
(682 puan) tarafından
Bnd eoyleyim
0 oy
tarafından

Aynen motivasyon oluyo bazen halim yoksa YouTube den temizlik vlog açıyorum kız bu da buna temizlik mi diyo deyip sen gör temizliği diyorum ya Allah bismillah ev pırıl pırıl:D

0 oy
(2,385 puan) tarafından
Bana da oluyo öyle ama temizlik yapmak için hep hevesliyimdir çok severim temizlik yapmayı

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,818 soru

24,064,431 cevap

330,286 kullanıcı

...