0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (426 puan) tarafından
Kızlar gece 3 gibi uyudum benm oğlan sağolsun neyse oğlumda yanımda uyuyor 17 aylık sabah 6bucuktu Bi gözümü açtım tabi daha karanlık heryer neyse gözümü açtım birden sallanmaya başladım ama 5- 6 saniye sürdü yani yatak şiddetli sallandı bende deprem oluyor sandım kalbim güm güm attı hemen oğlumun üstüne kapandım onu korumak için sonra durunca sallanma falan telefonu aldım elime son dakika İzmirde deprem yazdım o an ama yok deprem olmamış lambaya bakıyorum sallanmıyor yani bu olan uykumda falan değil gerçekten yaşadım hamileyim birde yine araştırdım baktım deprem falan olmamış beni korkutmuş olabilirler mi böyle sonra bir süre uyuyamadım bu neydi yaşadığım diye sonra uyumuş kalmışım yani korkuttular mı ki

5 Cevaplar

0 oy
(12,085 puan) tarafından
Psikolojik bana da pluyor gece aniden uyanıp avizeye bakkyorum rüyalarımda görüyorum 
(426 puan) tarafından
Yok canım yaşadım o anı uyanıp direk avizeye bakmadım sallandım yani bildiğin yatagım sallandı
-Reklam-
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Bizede oluyo gunduz otururken bile bazen supheye dusunuyorum oyle korkutmuslardir falan diye dusunme uyumakta zorlanirsin bu sefer
(426 puan) tarafından
Yani Bi kaç gündür korkutuyolar ama bildiğin yatagım sallandı aynı deprem oluyor gibi yaşadım yani o anı ondan depremde değil o yaşadığım neydi diye
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Psikolojik olarak yaşamışsindir bende aynı şekilde yatakta saklandım hatta coxugumu alıp yatağın kenarına çöktüm sonra baktım avize sallanmıyor evi gezdim herşey yerli yerinde evim 4. Kat 
0 oy
tarafından
Canım hayır korkutmuslar Vs diye kendine vesvese verme ben deprem bölgesindeyim bazen gerçekten artçı oluyor hiç hissetmiyorum bazen bakıyorum ışık sallanmiyor ama yatak oynuyor hissediyorum biliyorum ama deprem görünmüyor bunun nedeni hem psikolojik olarak ileri boyutta etkilenmis olabiliriz yada her artçı farklı fay hattında yani o An bizim orda yoksa bile başka bir bölgedeki küçük depremı hissediyor olabiliriz
0 oy
(13,009 puan) tarafından
Psikolojik tamamen bende aynı sesin dediğin gibi oldu kaç kere 

İlgili sorular

+3 oy
2 cevap 198 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Amour (1,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 450 göst.
7 Mart 2022 Diğer kategorisinde Gulcincim (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 460 göst.