0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ne kadar vermeliyim ölçü olarak? Bir de her gün mü vermeliyim?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kilosu mu az neden veriyorsunuz merak ettim benım kızım 2yaşında doktor böyle bişey tavsiye etmedi 
tarafından
Kilosuyla alakası yok canım kemik gelişimi bağışıklığı güçlü olsun diye veriyorum  hem balık da tüketmiyor diye. Balık yağı kilo aldırmaz doktorumuz söylemişti
-Reklam-
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Kafana göre kullanma bir doktora danış bence
tarafından
Burdaki çoğu bayan bebeğine kullanıyor neden ben doktora danışayım onu anlamadım
(5,371 puan) tarafından
Hani bunları doktor çeşitli testler yapıp bir sorun görürse veriyor ya güzel kardeşim o yüzden doktora danış diyorum :)
tarafından
Anladım ben test yaptırmadım valla canım herkes veriyor gelişiminde faydası olsun diye veriyordum  test mest istemedi bizden kullan dedi balık tüketmediği için veriyorum zaten. Cevabın için teşekkür ederim canım
0 oy
(131 puan) tarafından
Genelde üç yaşta baslaniyor diye biliyorum 
tarafından
Ben 1 yaşından sonra başladım canım ocean kullanıyorduk balık tüketmediği için. Şimdi 2 buçuk yaşında miktarı ne olmalı hergün mü vermeliyim diye sormuştum
(131 puan) tarafından
Onu bı doktora danış canım
0 oy
tarafından
Onları Dr a sormadan kullanma canım balık yağı 4 yaştan önce kullanmayin dedi bize kızımın Dr u benimkide 2 buçuk yaşında 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 113 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Esma...esma (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
9 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hayalet (1,958 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
18 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,167 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,594 soru

24,100,746 cevap

332,399 kullanıcı

...