0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (3,444 puan) tarafından
İlk oğlumun adı ÖMER eşim babasının adını koydu, şimdide 18 haftalık hamileyim 2. Oğlum oluck değişik anlamlı oturaklı isim olsun istiyoruz ama bulamıyoruz POYRAZ aklıma yattı biraz ama sizinde önericeğiniz isim varsa paylaşırsanız sevinirim fikir olur 

10 Cevaplar

0 oy
(26,299 puan) tarafından
ALPARSLAN ❤️❤️❤️❤️
(4,167 puan) tarafından
Bitiyorum bu isme, abimin ismi olduğu için koyamadım, bu arada küçük ablam da Asena :) babam koyu milliyetçi
(26,299 puan) tarafından
Vuuuu bende koyu milliyetçiyim oğlumun adı ❤️ kızım olsaydı kesinlikle asena olurdu :)
(4,167 puan) tarafından
Ben son kızımın ismini Tomris  istedim, eşim Tomris ismi yabancı isme benziyor, genç kız olunca erkekleri çok cezbeder dedi izin vermedi. Kendi Defne koydu.  Napalım dedik bu kez de babası isim koysun.
(26,299 puan) tarafından
Defnede çok güzel ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Berk Arden oglusumun adı ben berk efe istiyordum ama eşim efeye yanasmadi 
(3,444 puan) tarafından
Adıyla büyüsün canm
tarafından
Amin cnm inşallah senin bebiste öyle
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Poyraz da rüzgar ismi aslında iyi bi anlamı yok
0 oy
(4,013 puan) tarafından
Emirhan 

Batuhan

Oğuzhan
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Civil'de bebek alışverişindeydim. Tüm reyon bebeğine poyraz ve miray diye seslendi. Okadar çok konmuş ki her taraftan poyraz ve minik miraylar çıkıyordu:) bunu anlattığım kuzenim de önce güldü sonra poyraz koydu. :) sıra sende galiba..

Ben Baybars ve Defne koydum. Herkes ikiz olunca birbiriyle kafiyeli isimler bekliyor ama sonuçta insanları şaşırtmak benim işim :) 
(12,067 puan) tarafından
Kız Defne de her yerde var adım attığım her yer defne işin garibi bende defne koyacağım :))
(4,167 puan) tarafından
Bizim çevremizde hiç yok, nereden de aklınıza geldi dediler ama babası koydu işte. Kırmak olmaz adamı, 3ünü ben koydum birini de o koysun. Çok hoş bir isim, herkes aa kadife gibi bir isim diyor :)
(12,067 puan) tarafından
Ya bak o konuda haklısın ilk kızımı beb koydum ikinciyi eşim koymak istiyor kumsal diyor hiç ama hiç istemediğim bir isim ısınamadım defne çok hoş geliyor kulağa
(3,444 puan) tarafından
Ben hiç denk gelmedim :)) ama doğrudur ya trend isim olunca sağlıkla alın kucağınıza
0 oy
(238 puan) tarafından
Poyraz ayaz aras yigit yaman yagiz ben de bunlara yakinim.ama tam iste bu diyecegm bi isim bulamadm
(3,444 puan) tarafından
İşte bizde öyle cnm ya isim çok ama akla yatan yok
(238 puan) tarafından
Evet bak mert de koyabilirsin.Severim mert ismni kuzenm koydu diye koyamiyorm.Erkek cocuguna sert isim yakisiyor bence
0 oy
tarafından
Kuzenım Atlas koydu oğlunun adını 
0 oy
(12,067 puan) tarafından
Yiğit bence :) oturaklı isim gibi isim 
0 oy
(14,147 puan) tarafından

İki tane oğlum var Ayaz ve Talha:Dhic isim bilmiyorum kız ismi de erkek ismi de düşünmemiştim hiç zatwn

(3,444 puan) tarafından
Yerine düşünün olmuş :)) Allah bağışlasın
(14,147 puan) tarafından
Biz öncesinde düşünmedik desem yeridir:⁠-⁠Damin cümlemizin evlatlarini
(3,444 puan) tarafından
İlk ine hiç düşünme olmadı eşim babamın adını koyucam dedi koydu şunıda dedi hep babamın adı güzel bir isim olmasaydı asla kıyamazdım dedi bide 3 daysıı var birer oğlunun adı Ömer 4 kapıda var yani :)) buda farklı olsn dedk düşünüyoruz ne yalan
0 oy
(913 puan) tarafından
Karel  ismini çok beğeniyorum çok istedim benim ama  eşim r harfini çok tutuyo benimde oğlum olcak  ve bı tane daha oğlum var ilk oğlumun adı Tibet karnımdaki bebeğimin adı da Doğu olacak
(3,444 puan) tarafından
Adıyla büyüsün sağlıcakla al kucağına

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 253 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Senanur50 (2 puan) tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 317 göst.
8 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,405 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 318 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde hll_66 (123 puan) tarafından soruldu