Benim bir 20 aylık bi de 2 aylık bebeğim var. İkisi de hiç uyumuyo. Gündüz uyudukları bir saatte ancak yemeğimi yapıyorum. Diğer bütün işleri akşam eşim işten gelinceye veya haftasonu. Haftasonu da eşimle biraz vakit geçirmek için çoğu şeyi haftaiçi halletmeye çalısıyorum. Gece onda onbirde bile cam silmişliğim var benim
Benim 3 yaşında ve 40 günlük iki kızım var. 3 yaşındaki kızım kendş halinde takılıyo yenidoğan bebeğim ise sürekli kucak istiyor. Ben de onu kanguruya koyup hergün evin görünen yerlerini süpürüp paspas çekiyorum. Hafta sonu eşim evdeyken de altları süpürüp siliyorum. Perdeleri en son doğuma yakın yıkamıştım. Camlarımı da doğumdan 1 hafta önce silmiştim ama şuan kirli. 3. Kattayız silemiyorum. Çokta kasmıyorum. Strese sokmuyorum kendimi. Yarın büyüyecekler ve benim de evim herkesinki kadar temiz kalacak ama onların bu zamanları geri gelmeyecek. Büyüdükleri zaman bana yarım da edecekler. Ben anın tadını çıkarmaktan yanayım. Rabbim yardımcımız olsun annelik zor zanaat
Benim icin bebeğimle geçirdiğim vakitten daha önemli bisey yok valla oglumda cok hareketli maşallah gunde 1 kere 2 kere uyur oda 10 dk kendime bile gelemem hic takamam temizligi falan misafir geleceğinde daha detaylı yaparım hergun aksam mutfagi toplarım hizlica bi silerim heryeri sonra robot supurgeyi atar kaçarım
1,486,852 soru
24,307,475 cevap
344,533 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın