0 oy
150 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (102 puan) tarafından

39 haftalık hamileyim ikinci çocuğum olcak eşim evde yalnız bırakıyor beni sabah 5 te gelıyor doktor her an çocuk gelebilir dedi stres oldum bebek hareket etmiyor :((

2 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Eşin nerede calisiyormu3
(102 puan) tarafından
Çalışmıyor
(7,617 puan) tarafından
Ara şöyle  sıkıntım varde gelir herhalde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esin çalışıyor mu yoksa gezip tozuyor mu
tarafından
Ohaa yuhh eşi akşama sabaha doğuracak o ise arkadaşının yanında mı duruyor hey allahim sen bana sabır ver şimdi aklımı oynatacam
tarafından
Kız yağmur dur bende çok sinirlendim ama kadına yansıtmak istemedim Vallah
tarafından
Benim dogumuma daha 9 10 hafta var eşim Allah razı olsun benden daha heyecanlıdir hatta camış gibi uyuyan tepesinde davul zurna çalsa uyanmayan adam 1 aydır çıt sesine uyanır ya doğum olursa diye millet mi çok rahat benimki mi abartı bilmiyorum ama bildiğim bisey varsa dogumu yakın kadın asla evde tek kalamaz baci annen ailen falan nerde onlar gelse yada sen gitsen onlara olmuyor mu
tarafından
Valla bende aynı şeyleri yaşadım gık desem eşim eli ayağına dolanıyordu ne yapsak nasıl yapsak diye.  Ya annenlere git yada yanında aklı başında birini çağır canım. Bu iş şaka ya gelmez hele böyle bosvmeye hiç gelmez
tarafından
Aynen cnm sakın ola tek kalma zaten kalmaman gerekiyor ben anlamıyorum.bunlar nasıl eş ya insan kendi evladına bu kötülüğü nasıl yapar

İlgili sorular

+4 oy
23 cevap 1,225 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Prensesin.Annesi (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 325 göst.
+1 oy
1 cevap 108 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 306 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde asllyd (652 puan) tarafından soruldu