0 oy
237 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Bnsnsnsmsmzmmzmzmzmmzmmz

3 Cevaplar

0 oy
(2,563 puan) tarafından
Ya ne saçma bı düşünce yapısı Allah akıl fikir versin 
tarafından
Cocuk kolaya kacan disiplinsiz anne baba sozu dinlemeyen bi cocuk olacak dye korkuyorum.neden oyle dedinz
(2,563 puan) tarafından
Yorumum size değil zaten eşinizin ailesine dedim sen çok haklısın
tarafından
Kafayi yiycem cocugum elden gidiyor diye.ne esim anliyor ne gorumce ne kaynana.cocuk ellerine oyuncak olacak diye odum kopuyo ne yapacagimi bilmiyorum.gorusmesem esim zulmediyor yaomayin desem tum yardimlari da istemiyormusim gibi olacak .nasil.kendimi ifade edebilirim
-Reklam-
0 oy
(219 puan) tarafından
Canım onun önüne geçemezsin bende alt üst otuyorm ben yok deyince babanne tamam diyo çocuk 1 senedir bende değil babannede kalıyor babannem yapıyor sen yapmıyorsun diyo engel olamıyorum

Ben bişey yapmıyorum diyo annem ama farkında olmadsn benm hayır dediğimi yapıyor 
(219 puan) tarafından
Bizimki 3 bucuk yasında ve ben önüne gecemedim
Umarım sen geçebilirsin dedğn gibi anne baba olarak görmüyorlar bizi ve ben buna çok üzülüyorum ilerde nasıl baş ederiz bilmiyorum
tarafından
Benmki de 3,5 yasinda.arsiz olunca suclu cocuk oluyor azarlanan cocuk oluyor.ya ilerde ne olur bu cocuklarin hali .benim aklim eriyor gucum yetmiyor oyle uzuluyorum ki kendimi zor tutuyorum patlamamak icin ama nereye kadar zaten kendilerini zerre kadar sevmem.bi ***** asalak yaratmak istiyorlar adeta.bjnun onune nasil gecebilirim bilmiyorum dua ediyorum ancak
tarafından
Sen nasil bas ediyorsun bu duygularla kahrimdan ölebilirim
(219 puan) tarafından
Bazen dayanamıyorum oturup ağlıyorum nolur diyorum yapmayın bizi saymıyor
Onlar benim de onun da kötülüğünü istemiyorlar buna eminim kaynanam annemden daha iyi bana
Diyolar torun farklı ya farklı olabilir bizlerde cocuktuk anamız babamız yok deyince olmadığını bilirdik
Benim bebe bi göz yaşı akıtır sanırsın saatlerce dövmüşsün onlar ds dayanamaz yapar ama ben bu durumdan çok sıkıldım artık babanne de kalmasına alıştım çnkü onun oğlu oldu gibi bişey ve ben sürekli oğluma yok oğlum yapma oğlum diye onu üzdüğüm için çok üzülüyorum
Benimle iken bütün gün dur oğlum olmaz oğlum oğlum niye böyle yapıyorsun istediğin şey her zaman olmaz demekten başka türlü geçmiyor günümüz
Bacım biz ukala Arsız çocuklar annesi olacaz heralde ve bunu düşündükçr beynim patlıcak gibi oluyor insn
tarafından
Sevmek ayri konu egitim disiplin ayri konu valla esim benden yana olsa mesafe koyarim.tek cozumu bu.onlar asla goz gore gore hayir olmaz deyip kendilerinden uzaklasmasina izin vermezler.yaptiklari sey bencillik kendilerini dusunuyorlsr bence.cocugu dusunseler onun iyiligi icin disiplin saglarlar.egitimden disiplinden bilincten yoksun insanlar.kaybedecek hicbisyleri yok kendileri acisindan.ama uzulun anne oluyor.cocuk elden gidiyor kimin.umurunda.benim derdim benden uzaklasmasi sogumasi da degil.cocuga ahlak egitim disiplin saglayamamak.bunlar olmadan.hicbisey ogretemezsin cocuga bunu bilmiyorlar ya da bile bile yapiyorlar.gecen gun kucuk oglani emzirmek icin ayri odaya gittigimde Dedesinin buyuk ogluma annen sana küstü mu ondan mi yanina gelmiyor dedigini duydum.bu adam kuran namaz orucla vakit geciren biri.lanet olsun boyle insanlara.cocuga canimdan can gidiyor kendim ilgileniyorum herseyiyle babasindan ziyade varim yogum oldular.kiskaniyorlar benden cocuklarimi
0 oy
(12,084 puan) tarafından
Kaç yaşında oğlun canım 
tarafından
3,5yas

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,720 soru

24,173,326 cevap

335,972 kullanıcı

...