Bende görmedim severdi asla biz sofraya oturmadan yemek yemezdi zorla yedirirdi bazen biz yiyelim diye yemezdi biz uyurken gece 3,4 defa üstümüzü orterdi kışın .. ama bir gün olsun saçımı oksamadi sarilmadi öpmedi şimdide ayrımcılık yapiyo kızkardeşimi hepimizden daha çok seviyo bana göstermediği sevgiyi onun oğluna gösteriyor asla benim çocuklarımın yanına almaz opmez ama onun 2 ogluna düşkün dündr anneme dedim dedim bana göstermediği sevgiyi en sevdiği kızının oğluna gösteriyor zoruma gidiyor dedim annem dedi haklsiin dedim hade çocuklarım neyse ama bana kızına vermediği sevgiyi diğer kızının ogluba veriyo yemin ederim benim kdr kız kardeşim babama anneme düşkün değil birşey olsa içim gidiyo o benim kdr umursamiyo
Benim babamda bizi sever miydi bilmiyorum hiç sevgisini hissetmedim 5 yaş ve 4 ay 2 kızım var onları çok sever haftada 1 de olsa görüntülü arar onlarla konuşur oyun oynar onlara güler ben hiç bunları görmedim ondan sever ama belli etmez cinsindendi gerçektende hiç belli etmez sağolsun
1,488,516 soru
24,331,609 cevap
345,683 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın