0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (1,449 puan) tarafından
Kizlar oğlum 20 nisanda 2 yaşina girecek inşallah. 

Evde onunla beraber vakit geçirmek hemde birseyler öğrenmesini istiyorum. Tavsiye edeceğiniz aktiviteler etkinlikler neler :) 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Merhaba canım kızım 2 yasinda. Her gün mutlaka 2 saat disari çıkıyoruz. Oyun hamuru oynuyoruz. Daha sonra oyuncaklariyla birlikte oynuyoruz. Bu şekilde geçiyor günlerimiz 
(1,449 puan) tarafından
Disariya bende hergun cikariyorum zaten hemen karsimizda park var. Oyun hamurunu yiyor mu acaba
tarafından
Hayır, yemiyor. Bazen ağzına değdirip pis diyor. Arkadaşın da dediği gibi kızım da bulaşık makinesini boşaltmama, camasirlari camasir makinesinin icine atmama yardim eder mutlaka. Sıkılıyor genellikle evde. Dışarıda ise cok mutlu :)
-Reklam-
0 oy
(4,849 puan) tarafından
Oyun evine götürüyorum.  Benimle birlikte ev işleri yapmasına musade ediyorum.  Elektrikli süpürgeyi çalıştırmak.  Bulaşık makinesinden bulaşıkları bana veriyor dizmem için yerlerine.  Tamir setini çok seviyor onunla oynuyoruz . Telefonda piyano oyunu indirdim tuşlara basmaya bayılıyor.  Aynı zamanda hayvanlar var taşıtlar var onların seslerini seviyor basınca ses çıkarıyorlar. Saklambaç oynuyoruz vs günler akıp gidiyor 
(1,449 puan) tarafından
Tesekkur ederim allah bağişlasin ☺️❤️
(4,849 puan) tarafından
Amin canım inşallah hepimizin evladını ⚘♥️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 412 göst.
9 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
0 oy
4 cevap 215 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 377 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde berak (374 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,971 soru

24,176,608 cevap

336,134 kullanıcı

...