0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun

Sizden bı ricam olcam bu Hayırlı günde bana dua eder misiniz benim 2 tane dünyalar güzeli sağlıklı kızlarım var çok şükür ve şuan 3. Gebeliğim doktor kız dedi bizde erkek istiyorduk nasip buymuş demek ki elhamdülillah..

Sizden ricam doktor yanılmış olsun bebeğim erkek olsun çok isterim dua eder misiniz .? Bende erkek bebek duygusu yaşamak isterim her anne gibi Rabbim kim neyi istiyorsa ona onu nasip etsin inşallah Rabbim kimseyi her iki meyveden mahrum etmesin

7 Cevaplar

+1 oy
(14,147 puan) tarafından
Ne diye dua edelim doktor ins yanilmistir erkektir diyeni icinizdeki duyguyu anlıyorum benim de iki oğlum var kız çocuğunu da tatmak isteyebilir insan ama doktor demiş bunun için de dua edilir mi hayırlı olsun sagliklu olsun aRabbim neyi nasip ettiyse o 
(15 puan) tarafından
Evet öyle sağlık önemli ama duanın gücüne inanıyorum
(14,147 puan) tarafından
Biz elbet dua ederiz o ayrı ama ben kendi adıma söylüyorum her zaman hayırlısı olsun diyorum iki oğlumda da kız olsun erkek olsun demedim hayırlısı neyse o olsun dedim Rabbim iki tane oğlan nasip etti demekki hayırlı olan benim için boylesiymis inan bana hayırlısını istemek lazım vardır Rabbimin bildigi
(15 puan) tarafından
Tesekur edrim canim yorumun için
(14,147 puan) tarafından
Ne demek Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı nasip etsin
(15 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından

image

rabbim bilir iyisini ❣️
(15 puan) tarafından
Elhamdülillah
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Canm tabikide ederm ama doktor.zatn söylemiş kız olacağını sen istemekle haklısın benmde iki kızım var birtane daha doğurmak isteseydim bende erkek isterdim bunda yanlış bisey yok ama nasip işte rabbimn dediği olur canm 
(15 puan) tarafından
Elhamdülillah Rabbim neyi nasip ederse ama duanın gücüne inanıyorum
0 oy
tarafından
Keşke benimde olsada kız olsa...
(1,409 puan) tarafından
İnşallah olır allshım sana da versin
tarafından
Amin inşallah
(15 puan) tarafından
Rabbim kim neyi istiyorsa ona onu nasip etsin inslalah Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
0 oy
(3,975 puan) tarafından
Bence rabbime bırak belki onu daha çok seveceksin ben oğluma hamileyken bir tane daha kızım olsun dedim iyi ki de oğlan olmuş diyorum hayırlısı olsun rabbim hiç kimseyi evladıyla imtihan etmesin 
(15 puan) tarafından
Kız olsa erkek olsa yine ilk evladimis gibi seferim ondan şüphem yok fakat gebelikte bünyem çok kötü o yüzden biboglumda olsaydı 2 kız bı oğlan yeterdi die düşünüyorum o yuzdne
(3,975 puan) tarafından
Rabbim hayırlısıysa nasip etsin canım
0 oy
tarafından
düzenlendi
Canım seni anlıyorum ama ben inşallah sağlıklı hayırlı evladın olsun sağlıklı hayırlı hamileliğin olsun diye dua etmek istiyorum şuan hastanedeyim erken doğum riskim bir dünya sıkıntım var 4 haftaya yakın ve doğuma kadar sürekli yatmak zorundayim hapis gibi hastanedeyim 12 gündür dahada yatacam belkide doğuma kadar yavrum iyi olsun da yatarim
(15 puan) tarafından
Rabbim şafi ismiyle size ve bebeğinize şifa versin inslalah Saglikla bebeğinizi kucağıniza alırsınız inşallah
tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Kusura bakma canım ama bizim insanımız genel olarak erkek evladı seviyorlar. Benim kuzenimin 4 tane kızı oldu 5. Erkek oldu hepsi çıldırdı annem bile onun eksiği vardı dedi erkek çocuğunu daha çok seviyorlar  Allah hakkında hayırlsıını versin gönlünden ne geçiyorsa o olur inşallah
(15 puan) tarafından
Ben erkek sevdalısı olduğum için demiyorum ki Rabbim çok şükür iki kız evladı nasip etti bu seferde sadece farklı olsun istiyordum erkek olan kız ister kız olan da erkek ister normal
(15 puan) tarafından
Amin Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 164 göst.
17 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubra- (1,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
+5 oy
6 cevap 279 göst.
0 oy
5 cevap 182 göst.

Kategoriler

1,467,337 soru

24,043,178 cevap

329,245 kullanıcı

...