Arkadaşlar daha önce de konu açmıştım siteyi ablamda gördüğümü söylemistim. Fake diyen bir iki kullanıcı var ama fake değilim. Soruma gelirse şöyle ; Ben 24 yaşındayım. Evlenip yuvamı kurmayı düşündüğümü ama uygun biri çıkmadığını söylemiştim daha önceki sorumda. Geçen gün bir arkadaşım birini tavsiye etti. Nişanlısının yakın arkadaşıymış iyi birisiymiş,karakteri filan. Nerede yaşadığını,mesleğini sordum. Benimle aynı yaştaymış.Resmine bakmak istedim. Ve hoşlanmadım. Yani karakteri iyi birisi olduğu resimden bile anlaşılıyor ama her şey karakter mi ki acaba. Sonuçta yaşam tarzı, görünüş olarak içime sinmesi de önemli değil mi? Bu şekilde birkaç kişi daha oldu. Kafama uymuyor diye hiç görüşmeden bitiriyorum. Ve o gün bir Türbeye gitmiştim.Oradaki Allah dostunun hürmetine dua ettim Allah'a. Sadece vesile kıldım dua ederken oradaki Allah dostunu. Türbeden çıkınca direkt arkadaşım böyle biri var diye iletişime geçti benimle. Biraz şaşırdım bu duruma ama o kişiden olumlu enerji alamadım.
İçine sinmeme sebebi nedir ki? Yakışıklı olmaması mı hayat tarzı farkı mı?
İlkini bilemiyorum, çok da önemli bir kriter değil zira doğumdan sonra kadınlar gerçekten eskisi kadar güzel ve parlak olamıyor maalesef. O yüzden eşiniz çocuktan sonra hep sizden daha hoş olacak
Hayat tarzı farklı ise, aman ha bulaşma. aman. Eşim olmasa da ailesi benden farklı. Evlerden ırak diyorum farklı tarzlar. İyi insanlar diye düşünüp görüşüyorum, o kadar. Yoksa sağda solda tanısam pek muhabbet edeceğim tipler değil.
Bazı kimseler fotoğrafa pek gelmiyor fotodan enerji alınacağına çok ta emin değilim. Görüşebilirsin. Bende eşimi ilk önce fotoğrafta gördüm arkadaşımın ailesi vesilesi ile. Hemen karar verme ama bak çok iyi biri gerçekten fln demişti. Bende tmm madem dedim. Akşama ilk görüştüğümüzde "aman allahım işte bu" demiştim
Valla ilk görüşte ısınan biriyim eğer ısınmadıysam asla olmazdı o iş. 6 aydada evlendik
1,487,704 soru
24,319,521 cevap
345,252 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın