0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (269 puan) tarafından
Kızlar ek gidada tadimlarda iyiydi az çok yiyodu alerjimiz çıktı diyet yapıyoruz derken çok birşey veremiyorum bebeğimde zorla yiyor kafa sallıyor boğazına kaçar diye elime vermiyorum çünkü geçende muzu kopartti dişleriyle ama biz sofradayken ekmeği görür görmez hemen geliyo ekmek yiyor elinden alamıyoruz ağlıyor acaba elime mi versem yese 8 aya gircez 

2 Cevaplar

0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ver canim kac aylik bilmiyorum ama ona göre krep filan yapardim yerdi eliyle biraz oynardi biraz yerdi 
(269 puan) tarafından
8 aya gircez canım krepide yumurtası nasıl yapicam ki yumurta alerjimiz var
(7,470 puan) tarafından
Hmm ben sarisiyla yapiyordum alerjisi varsa olmaz ama meyve filan ver eline kendi yesin
(269 puan) tarafından
Canım kopartiyor işte korkuyoruk kaçar diye ama deniycem kontrollü
(7,470 puan) tarafından
Öyle öyle öğrenecek canim hani tehlikeli şeyler degilde yanindayken ver öğrensin
-Reklam-
0 oy
(14,856 puan) tarafından
Vermelisin ne kadar erken o kadar iyi 10 aylık şuan çatala takip eline veriyorum eliyle yiyebileceğini de önüne koyuyorum küçük parçalarla başla sonra sonra büyüt 
(269 puan) tarafından
Tamm canım deniycem çünkü ben onu yedirmeye çalışıyorum o benim elimden kaşığı almaua çalışıyor ve
(14,856 puan) tarafından
Kendileri yemek istiyor ben de ağzına koyduğum zaman çıkarıyor eliyle inceleyip sonra kendi koyuyor boğazında kalır diye korkma yumuşak şeylerle başla peynir olur krep olur muz olur patates karnabahar haşlayıp minicik minicik tek tek koy önüne mesela zamanla büyütürsün lokmalarini ben Tırnak kadar vermeye başlamıştım önce 7 aylikta şuan yarım muzu veriyorum boğazına kaçırıyor ama sıkıntı yapmayın gozlemleyin

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 432 göst.
0 oy
13 cevap 546 göst.
12 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Mevah (1,859 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 445 göst.
16 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ssibel (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.

Kategoriler