0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde (407 puan) tarafından
Yarına belki bana fikir olur yazcaklarınız biz daha yemedik yemek inş yicez eşim bugun de gitti işe gelmesini bekliyorum karnım aç :)) benim menüm şudur :

Arnavut ciğeri 

Nohutlu pilav 

Salata 

Turşu 

Kola 

Tatlı olarakta ağlayan pastam var yeter çok şükür Rabbim herkesin evine bolluk bereket versin aç olan durumu olmayanlara tokluk sıcaklık versin Allah ıma sonsuz şükürler olsun Rabbim herkesin yardımcısı olsun Amin.. 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tatlı deme bacım söylemedi ayıp irmik helvası yaptım kaynanamlarla konusuyodu eşim Merve helva yaptı dedi babamın canı çekmiştir bunu götür ben bi daha yapıyım dedim mis gibi olduydu onu onlara gönderdim tekrar yaptım hamur oldu inşallah yer beyefendi bizde tarhana çorbası makarna brokoli havuç hasladim 
tarafından
Bende çok severim brokoliyi sorma valla eşime giderken de dedim bak ben biseyi ilk defa yaptığımda hep güzel olur ikinci de kötü olur haberin olsun dedim hakkatende öyle oldu kendi kendine nazar degdirdin dedi
(13,671 puan) tarafından
1 2 3 4 ölçüsü ile yapıyorum her seferinde tam kıvamında oluyor canım
tarafından
1 2 3 4 ölçüsü nedır acaba :) bende yapmayı dusunuyorum da
(13,671 puan) tarafından
1 su bardağı sıvı yağ
2 su bardağı irmik
3 su bardağı toz şeker
4 su bardağı su ve süt (2 bardak su 2 bardak süt)
1 yemek kaşığı tereyağı
Her zaman bu ölçüde yapıyorum canım
tarafından
tamam canım sagol denıcem :)
-Reklam-
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Amin inşallah canım afiyet olsun bugün tost ayran kolay geçsin dedik i
(407 puan) tarafından
Arada bende öyle yapıyorum kolaydan kız hamileyim açım canım tost çekti ama yemeklerden yicem gece acıkırsam yerim artık :D
(4,655 puan) tarafından
Yaaaa olmazsa yarın yap canım
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Afiyet olsun. Güzel dileklerin için teşekkürler. ♥️ Ben de ayran çorbası, fırında patlıcan yemeği,pilav, salata yaptım 
(407 puan) tarafından
En sevdiğim bir menü yarın yapabilirim bak bu menüyü favorilerime eklendi :)) afiyet olsun :)
(2,575 puan) tarafından
Sağol canım çok teşekkürler❣️ sizlere de afiyet olsun
(407 puan) tarafından
Amin kuzum artık gelirse eşim yersek afiyet olacak inşAllah :D
0 oy
(163,300 puan) tarafından
varsa alirim bi kola
(407 puan) tarafından
Burada olsan şıp yollarım hepsinden
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Benimki söyle sarma ve etli dolma pişiyor ganina mercimek çorbası salata 
0 oy
tarafından
Aminn ne güzel dua ettin öyle ❤ 
0 oy
tarafından
Misafirlerle pikniğe gittik bugün menü malum. Ama şu ciğeri ne zamandır canım istiyor bi yapmadı gitti eşim ühühühü :)) 
0 oy
(12,958 puan) tarafından
Etli nohut vardı bulgur pilavı ve yoğurtlu köz biber patlıcan mezesi yedik az önce 
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Eşim Hatay'da ohal görevinde.

Evde yalnızca Ben ve bebelerim var. Menüde ise cici bebe var :)   bu arada 2 haftada 5 kilo verdim kahve ve cici bebe yemekten. 
0 oy
(2,012 puan) tarafından
Bende kabak biber doldurdum birazcıkta sarma yanına makarna corba yapamadım yarın buyuk ihtimal tarhana yada yayla corbası yaparım 
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Tel şehriye çorbası

Tavuk şiş

Pirinç pilavı
0 oy
(6,540 puan) tarafından
Kuru fasulye 

Bulgur pilavi

Tursu 

Ayran

Yarinda ,

Firinda tavuk patates

Mercimek corbasi 

Ayran

Salata 

Tatli yapmiyorum, sadece misafir gelince. Onun disinda da ayda bi falan hazir aliriz. Cayla ,gun kurusu,incir,hurma falan yiyoruz tatli niyetine :)
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Patates yemeği ve pirinç pilavı yedik salata yapamadım marul bitmiş shshshs :D yarına Allah kerim
0 oy
tarafından
Valla bugün çok yorulmuştum evi köşe bucak temizledim balkonlara kadar temizledim eşim dışardan istedi sağolsun 
0 oy
(8,854 puan) tarafından

Yemek falan yapabildiğim yok valla yapsamda yiyemiyorum :ermm:

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 73 göst.
8 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Hamsikoydumtavaya- (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 247 göst.
3 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
23 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 408 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde alaaddingmail.com (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,674 soru

24,034,090 cevap

328,842 kullanıcı

...