0 oy
521 göst.
Diğer kategorisinde (439 puan) tarafından
Ayy kızlar vallahi deliricem artık m yıllardır pirinç pilavi yaparim herkes bayılırdi pilavıma ama su bir aydır olmuyo olmuyo olmuyo deli olucam ya diriliş ya lapa !!! Her zamanki ölçüde yapıyorum . Internettn tarif aldım yaptım yine yok adam artık sen napıyon diyo pirinçleri mindar ediyorum artık niye böyle oluyo ki yaa :(((((

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pirincini mi degistirdin canım?
(439 puan) tarafından
Yok canim her zaman aldığımız pirinç dün gittim farklı aldım .
Biraz önce eskisiyle yaptım bi tencere poşet koydum olmadı şimdi yine deniyorum
tarafından
Nazar olmustur belki canim
-Reklam-
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Bim baldo pirinç iyi tutuyor:)
(439 puan) tarafından
Annem de öyle dedi bi de onu alıp deniycem Hayır her zamanki pirinç her zamanki ölçü neden olmaz kii
(10,041 puan) tarafından
Yapmadan sıcak suda beklet pirinci 15 dk falan çok güzel oluyor biminki :)
(439 puan) tarafından
Onuda denedim yine olmadı görünüşü lapa ağzıma alıyorum daha kıtır kıtır az daha su koyuyorum oluyo sana hamur
0 oy
(12,763 puan) tarafından
İyi oluyo diye diye nazar değmiştir 
(439 puan) tarafından
Gerçekten o kadar olur mu yaa ; (
(12,763 puan) tarafından
Olur tabi olmaz mı eltim derdi  kek beğenileri şimdi kabarmiyo diye  ben başka yerde yapam elim ayar tutmaz malesef insan göz değer
0 oy
(16,786 puan) tarafından
Pirincini değiştirdiğinden olabilir 

İyi yıka ve yağda kavurma biraz 
(439 puan) tarafından
Görünüşe bakıyorum pişmiş hatta lapa duruyo ama ağzıma bi alıyorum kıtır kıtır dah
(16,786 puan) tarafından
Pirinç güzel değil o zaman
(439 puan) tarafından
Değirmenden alıyoruz hep lux baldo diye geçiyo . Dün de gittim Osmancık aldım pişiriyorum ama daha oda kıtır kıtır beceriksizn teki oldum heralde
0 oy
tarafından
Sorma kız ben de normalde bi pilav yapardım tane tane çok lezzetli olurdu ama şu 6 aydır pilav yapamıyorum ya. Ama benim tencerem çizildi attım teflon tencerem yok ondan sanırım 
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Bende çok güzel poğaça açma yapardım en son kaynanamin misafirlerine yaptım bayıldı herkes ama öğün bugündür daha eskisi gibi yapamıyorum ya. 
0 oy
tarafından
Başka bir pirinç aldıysan ondan olmuş olabilir veya acele ile yapıyorsan 
0 oy
(2,109 puan) tarafından
1 bardak pirince 2 bardak su ekliyorum ben granit tencerede cok guzel pisiyo tane tane oluyo sicak suda bekletmiyorum bekletirsen 1 e 1.bucuk yap
0 oy
tarafından
Hahaha eruzurumlu musunz ? Murdar der kaynanam da :)) pirincini mi degistin yoksa
0 oy
tarafından
nazar degmistir kız baldo mu kullaniosun
0 oy
tarafından
ah ah bacım benimde elimin ayarı yok yemekler salçalı oluyor çok yağlı oluyor  bi türlü tam ayarında yapamam hep kalır ziyan olur tavuklara atarım adam iki gündür yemiyor soylenip uyuyor valla

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 330 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaydn (184 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 548 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 94 göst.
0 oy
10 cevap 224 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Leyla233 (91 puan) tarafından soruldu