0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (3,857 puan) tarafından
Numaraylamı kayıt olunuyor? Yoksa @maille? 

Benim telegramım yok, kullanmayı da bilmiyorum. 

Diyelim bir numara var. O numarayı ben rehbere eklesem, telegram profili görünürmü? Yoksa o kişininde beni eklemesi, ve ya görünürlüğü açık bırakması lazım. 

Bir numara var. Telegramda baka bilecek varmı? Numaranın kime ait oıduğu hakkında bi fikir edinmek için. Kadınmı erkekmi diye.

1 cevap

0 oy
(3,026 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Profil gözüküyor numara sende ekliyse eğer ama şöyle birsey var esim bikere bana birinden numara alıyordu yazsana dedi telefonuna bende yazdım kaydettim avukat diye o numarayı filan sildim ama avukatın profili telegramdan gitmiyor eşime dedim gösterdim olmuyor yani kaç kere sildim yenide. Yükledim silinmedi bazen böyle de olabiliyor sacmalik
(3,857 puan) tarafından
Nasılsın hayat nasıl gidiyor?
Ben bitiyorum tükeniyorum. Yarın muhtemelen aşılamamız gerçekleşecek. Ve benim hiç umudum yok. Sanki geleceği biliyorum gibi. Tutmayacak ve ben dibi göreceğim gibi
(3,026 puan) tarafından
Çok şükür canim asla öyle düşünme  lütfen umutsuz olma hiç belli olmaz ne olacağı sabırla sakin şekilde bekle inşallah olmaz ise başka yan tedavilere geçersiniz biliyorsun ben kaç kere hayal kırıklığı yaşadım 8nci tüp bebeğimde hamileyim şuan ama yine de korkularım var inşallah sonuna kadar hayırla gideriz seninde güzel haberlerini alacağız pes etme canım dinlenerek kendine iyi davranarak devam et yıpratıcı bı süreç bu biliyorum ama Rabbim bitti demeden bitmiyor
(3,857 puan) tarafından
Ne zaman hamile kaldinn. Çok mutlu oldum canım. İnşAllah sağlıcakla doğurursun
(3,026 puan) tarafından
Ocakta canim amin sağolasın Rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza
(3,857 puan) tarafından
Çok sevindim canım❤️❤️
(3,026 puan) tarafından
(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤
(3,857 puan) tarafından
Postuma geel
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 170 göst.
31 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ben Zambak (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
+1 oy
2 cevap 103 göst.

Kategoriler

1,477,245 soru

24,180,766 cevap

336,317 kullanıcı

...