Değerli kullanıcılar
KRAL'IN KRALİÇESİ❣ isimli üyemiz ara ara yarışmalar yapılabilir seklinde bir tavsiyede bulundu. Kulağa gayet güzel geliyor. Yarışma sonrasında da birinci olana çam sakızı çoban armağanı küçük bir hediye yollasak hoş olur diye düşünüyoruz. Sizlerden nasıl yarışmalar düzenlenebilir konusunda fikir almak istiyoruz. Mesela şiir(kendinizin yazıdığı), foroğraf gibi gibi.
Bu yarışmaların değerlendirmesini yine siz kullanıcılar yapıcak. Verilecek oylarla o haftanın birincisi seçilecek. Sizlerden de fikirler bekliyoruz. Şöyle bir yarışma yapılabilir veya değerlendirme şu şu yöntemle yapılsa iyi olur şeklinde.
Buyrun sizi dinliyoruz.
Şimdi ben tam anlamadım resimleri biz mi çizcez
Bnce siz çocuk bakımı ile ilgili olur yada günlük hayattan birde gebelik ile ilgili sorular arastirip sorun en güzel kim cevap vermiş siz karar verin bi kaç arkadasla jüri olaraktan daha adil olur
Olabilir karar verilsin ikisine de varim
Keşke kısa cevaplar verip admine yardımcı olsaydınız 1 haftada anca okur birde sohbet edilmiş 66 yorum uf Kolay gelsin admin hanımcım
Şiir resim felan guzel olmaz bence çünkü ben kaybederim mesela hamilelikle doğumdan sonra vs gibi sorular olabilir yani soru cevap şeklinde olabilir arada da şiir resim olur en aktif en çok yorum yapanda olabilir arada
Geç kaldım sanırım öneri vermek için ama benimde bi fikrim var
Biz kadınlar üretimi seven insanlarız
O yüzden bilinmeyen ilginç ev olsun çocuklarla ilgili olsun fikir bilgi yarışması yapılabilir.
1,488,366 soru
24,329,204 cevap
345,605 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın