Değerli kullanıcılar
KRAL'IN KRALİÇESİ❣ isimli üyemiz ara ara yarışmalar yapılabilir seklinde bir tavsiyede bulundu. Kulağa gayet güzel geliyor. Yarışma sonrasında da birinci olana çam sakızı çoban armağanı küçük bir hediye yollasak hoş olur diye düşünüyoruz. Sizlerden nasıl yarışmalar düzenlenebilir konusunda fikir almak istiyoruz. Mesela şiir(kendinizin yazıdığı), foroğraf gibi gibi.
Bu yarışmaların değerlendirmesini yine siz kullanıcılar yapıcak. Verilecek oylarla o haftanın birincisi seçilecek. Sizlerden de fikirler bekliyoruz. Şöyle bir yarışma yapılabilir veya değerlendirme şu şu yöntemle yapılsa iyi olur şeklinde.
Buyrun sizi dinliyoruz.
Manzara fotoğrafı olabilir :)
Bebek bakımı uygulaması olduğu için aklıma şunlar geldi.
Şiir resim vb şeyler googleden bakılarak kolayca çalınabilecek şeyler
Ve gerçekten yapan arkadaşlarının da emeğini çalmak kadar basit birşey.
Daha başka şeyler olabilir.
Sayfanın en cok aktif olanı en cok yorum yapanı vs desem; onuda adil davranmazlar diye düşünüyorum. En çok sevdiği arkadaş olduğu insanlara yaparlar oda bir emek çalmaktır :)
Bence siz seçerseniz çok mantıklı olur hemde kimsenin hakkına girilmemiş olur ve en mantıklı güzel çekişmeli bir Yarışma postunu sizden bekliyorum admin
Ben buldum ben buldum
Haftanın en cok kilo vereni kazansın jdjsksksksk
Hem hediye kazanalim hem de zayıflayalim
Çok güzel motive olur be admin
Gönderilen resimler, siirler isimsiz olarak yayınlanmalı bence adaletli olabilmesi için. Taninan kullanicilarin daha fazla oy alma ihtimaline karşın sevgiler
1,488,041 soru
24,324,106 cevap
345,419 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın