0 oy
125 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (747 puan) tarafından
TV yi unutturmak istiyorum ilk doğduğun da küçük bişey anlamaz diye açtım bende evde şimdi 4 aylık oldu yaklaşık 2 aydır açmıyorum o uyudugunda ya da arkası dönük bir şekilde ses olsun diye aciyordum şimdi annemler olsun kayınvalidem olsun gittigimde açık ve bakmasına müsade ediyorlar çocuk durmadı mi TV ye baktirip susturdular hep artık evde çocuğumla iletişim kuramıyorum yatak odasına gidince gayet güzel oynuyoruz bugün TV bin üstünü örttüm uzunca süre evden cikasim da yok kimseye bişey anlatamıyorum bişey diyemiyorum biz izlettik bişey olmadı biz yaptık bişey olmadılari duymaktan yoruldum artık diyebilirim... Sizlerde durum nedir 

2 Cevaplar

0 oy
(14,948 puan) tarafından
Ben bebeği kaciriyordum işletmesinde diye ellerinden alıp başka yöne dikkat çekiyordum bebegimin
(747 puan) tarafından
Ağladığında bile zor alıyorum ellerinden avutmaya durdurmaya çalışıyorlar
(14,948 puan) tarafından
O konuda benden çekiniyorum ben yok dersem bi şeyi yapmıyorlar biraz tavrını koy canım varsın seni kötü bilsinler
(747 puan) tarafından
Aynen artık öyle yapıyorum elimden geldiği kadar kirmamaya çalışıyorum ama evde çocuğu durduramıyorum sürekli TV istiyor
(14,948 puan) tarafından
Onlar bi an görüp 2 pispisliyor olan bize oluyor yani o yüzden kirilirlarsa kirilsinlar yarin sen yaptın diyecekler olumsuz bisi görseler o yüzden takma kimseyi
(747 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Tv yi komple kaldır dediğin gibi gidip gelmeyide kes biraz hatalarını anlasınlar
(747 puan) tarafından
Hata olduğunu düşünmüyorlar ki anlasınlar. Artık eskisi kadar gitmiyorum hafta da  ya da 10 günde 1 kere
(6,435 puan) tarafından
Benim kendi ailem anlayışlı kaynanamıda bi kaç kez tersledim kendine geldi ama şimdi yine hamileyim bide erkek delisi oğlum olacak nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum taşınmak için yalvarıyorum rabbime en azından bahanem olur ona rağmen 3 günde bir çıkıyorum yukarı
(747 puan) tarafından
Yani eşime de bunu söyleyince beni hep yanlış anlıyor yada anlamak istediği gibi anlıyor 4 ayda bezdim bittim yani
(6,435 puan) tarafından
Çok haklısın
(747 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolasın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
+1 oy
33 cevap 578 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.