0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Bizde birinin emaneti vardi başka bi komsu istedi sahibinden izin alin goturun dedim eşim bu arada  sehir disinda ve ben evde yanliz kaliyorum ve burasi bizim gorev yaptigimiz köy yani buralı degiliz. o emanetin sahibinin kardesi ve komşu geldi sen gir içeri biz alir gideriz dediler bende başlarinda bekledim emanet olunca  isterseniz hepsini goturun geri sahibine verin dedim onlarda ihtiyacimiz kadar alalim dediler eşime başlarinda bekledigimi soyleyince kizdi bana sizce ben kotu birsey mi yaptim adamlar yaşli ama yanlis anlasilmasindan korkuyorum esimde kizinca tereddutte kaldim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence doğru yapmışsınç şu devirde babana bile güvenmsyeceksin ki emanet yani
(508 puan) tarafından
Eşim kizinca korktum baya acaba adamlarda yanlis anladi mi diye ama emanetten korkarim ben gelen kisi kardeside olsa o bize emanet edildi
tarafından
Çok haklısın canım. Ben de aynı fikirdeyim
-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından
Yalnızmışsın insanların ne olduğunu bilemezsin belki eşin ondan dolayı kızmıştır 
(508 puan) tarafından
Ben emanet diye durdum başlarinda tamam gelen kisi kardesiydi ama kardete olsa sonucta baskasinin o eşim kizdi ya acaba adamlarda yanlis anlamis midir diye korkiyorum
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Hayır canım. Yanlış yaptığın bi şey yok

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,208 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 561 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 697 göst.
7 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ♡Gizemlilolitop♡ (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 510 göst.

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,307 cevap

336,076 kullanıcı

...