0 oy
151 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (369 puan) tarafından
Ya kızlar gebeyım idrarda protein eser cıkmış. Bunun tedavisi var mı ayyy suan korkudan elim ayagım birbirine dolandı. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
o ne ki ilk kez duydum 
-Reklam-
0 oy
(481 puan) tarafından
O şekilde olmuyor protein kaçağı var böbrek sıkıntısı demiyorlar direkt hesaplaması var onun 
0 oy
(11 puan) tarafından
Öncelikle iyi geceler. Yazdıklarımdan etkilenme sakın ben başıma geleni anlatayım sana bende altıncı ayimda idrarda protein çıktı ve buda yüksek tansiyona sebep oldu tuzu tamamen kestirdi doktor ve hemen ilaca başladı idrarda protein gebelik zehirlenmesine yol açar devlet hastanesinde ki doktor bakamam dedi riskli gebesin  burda alet edevat biseyler yok falan dedi mecburen özele gittik ama özelde bile idrarda protein düşmedi 34 haftalık acil sezeryan oldum.tuzu kesip ilacımı kullanmama rağmen aallahtan ciğer geliştirici iğne yapmışlardı oncesinde bebek için.ona rağmen doğum yaptım oğlum 10 gün kuvezde kaldı .şu an ne kadarlık hamilesin bilmiyorum ama çok dikkat et ve iyi bir doktora görün endişelenme belkide senin o kadar yüksek değildir benim soylediklerimden önce doktorun bakması en önemlisi gece gece kendini sitrese şokma sakın.

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 668 göst.
29 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ecemimmm (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
19 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 12345ebe (1,069 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 1310. (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,972 soru

24,132,429 cevap

334,119 kullanıcı

...