0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından
Kızlar sağlık ocağına şikayet etmek istiyorum nereye şikayet ediliyor çok ilgisizler Doktor sürekli izinde gittiğimde Başka doktor bakıyor ve her hasta o doktora görünüyor 10-15 kişi önümde oluyor şikayet etmek istiyorum bilginiz var mı

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dilekçe ver doktorunu değiştir bence
(209 puan) tarafından
Boş doktor görünmüyor enabızda ilçe sağlığa gitmem laızm od a uzak
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Sağlık bakanlığı şikayet et 
0 oy
tarafından
valla ben şikayet ettim sağlık bakanlığını arayıp ama hiç bişi yapılmadı 
(209 puan) tarafından
Şaşırtmadı
0 oy
(377 puan) tarafından
Biz de cimere şikayet ettik ama bir şey olmadı. Yine de deneyebilirsiniz
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Neyi şikayet edeceksin anlamadım şikayetlik olan konu ne  benim doktorum bir varsa ıkı yok girip derdimi anlatıp ilacımı alıyorum kendi doktorum sanki dört dörtlük mu benim işimi görsün yeter 10 15 kişi içinde erken saatte gidip ilk sırayı sen al 
(209 puan) tarafından
Sorunda orda zaten sıra falan vermiyorlar o diyor önce ben geldim o diyor yok ben geldim randevu dersen biri diyor 11 20 de benim randevum diğeri diyor benimde aynı saat aynı doktor
(6,435 puan) tarafından
Sağlık ocağında neyin randevusu de sende vallaha ben sıra beklerim biri gelince hayır sonra geldin diyorum direk
0 oy
tarafından

Kalabalık oluyorsa randevulu gıdersen rahat edersın, benım doktorumda 2 ayda bır ızınlı hıc ıznı bıtmıyor adamın :D bende randevu alıyorum kızım ıcın gıdersek hele bebek dıye hıc bekletmıyolar 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 50 göst.
+2 oy
2 cevap 52 göst.
20 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kayla4 (78 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 116 göst.
+1 oy
16 cevap 372 göst.

Kategoriler

1,472,758 soru

24,115,584 cevap

333,216 kullanıcı

...