0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (143 puan) tarafından

Ben görücu usulü evlendim inanın hangi akla hizmet hayatımda bu denli büyük bir değişiklik yaptığımı hatırlamıyorum. İlahiyat ogremcisiydim üstelik okulu bırakıp evlendim. Sonra geçen sene öğrenci affı çıktı başvurdum ama eşim şimdi okumamı istemiyor çocuğu bahane ediyor tabi haklı yönleri de var ama bende hayatımı birine bağlı yaşamak istemiyorum. Allah var asla bizi birine muuhtac etmez bir dedigimizi iki etmez ama beni anlamıyor içinde olduğum durumu anlamıyor ben onunla evliliğime nasip diyorum ama aklım hep geçmişte. İşe gitti şimdi mesajda biraz tartıştık bana bunu yazmış ne demeliyim.ne yapmalıyım bilmiyorum 

image

6 Cevaplar

0 oy
(2,719 puan) tarafından
Mesajlar da bana göre de eşine evliliğine karşi bir pişmanlığın var ama vicdanın rahat etmediği için kabullenmiyorsun eşinin verdiği tepki mesajlarda çok normal yani. 

Okuma konusunda bişey diyemiyecegim konu okumakmi evlilikmi seninde kafan karışık 
(143 puan) tarafından
Eşime karşı bir pişmanlığım yok sadece konuştuğu zaman ağzından çıkanı kulağı duymaz tek sorimun o ona karşı başka bir sorunum yok
(2,719 puan) tarafından
Yani sıkıntın yoksa bu mesaj lar biraz fazla olmuş daha kırmadan oturup konuşun mesajla olmaz ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım yuvan var çocuğun var sıkı sıkı sarılmak yerine gözünü dışarıya özgürlüge dikmişsin sen kusura bak istersen ben böyle anladım çünkü dışarı dediğim erkekler falan degil o anlamda anlama
tarafından
Anlamak istediğiniz gibi anlayabilirsiniz açmışsın postu sormuşsun insanların düşüncelerini fikirlerini beni fikrim budur iyi akşamlar.
tarafından
O zaman okulu bırakmasaydın ablacım Allah Allah ben senim okumak istemene laf etmiyorum seni silah zoruyla evlendirmedi ya bu adam deseydin bekle ben bir okulumu bitireyim mesleğimi elime alayım öyle evleneyim
(143 puan) tarafından
Post açmış olmam eşimle ilişkimi bilmeden adamın ömrünü torpulor gibi bir tabir kullanma hakkını vermiyor. Bazı şeyler sadece nasip benim aklımda hiç evlenmek yokken hatta yeniden YGS ye girip ikinci uniue baslamakti ama birden kendimi evlenirken buldum kimse de silah dayanmadı. Demekki nasip gelince ağız lal okip göz şasi oluyor bunun tescilli orhegiyim ben
tarafından
Hebele hübele mesajları gözüm görmese inanayım adamın ömrünü törpülemedigine
(143 puan) tarafından
Nasıl görmek istiyorsan öyle görmekte özgürsün ben özgürlüğe destek veren bir kadınım kimseyi doğruyu anlasın görsün diye zorlayamam
0 oy
(4,213 puan) tarafından
Eşin ile aran iyise böyle konuşmalar çok kırıcı adam hakli yani ne diye ona yüklüyorsun ki zorla kaçırmadı ya bazı şeylere nasip kismet kader demek gerekir herşeyin altinda bir sebep arama yoksa elindekinden de olursnn bacim benden demesi
(143 puan) tarafından
Bende nasip diyorum zaten başka bir şey diyemiyorum
0 oy
tarafından

Seninki biraz fazla alıngan ve tripli birisi galiba:ermm:

0 oy
(5,419 puan) tarafından
İlk mesajında evliliğin için pişmanmjşsın gibi geliyor gercekten. Yani zor bı durum adam anlamıyorsa izin vermıyorsa napablirsib ki dınlemeyıp drvam etsen her gunun kötü olcak ben de bı ara söyledım eşime devam edıyum falan ama kesınlıkle karşı 
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Muhtemelen 21 li yaslarda evlendin o yaslar cok tehlikeli hele evlilik gibi bir karar için cok erken. Eskiden soyleydo böyleydi yok parklarda bahcelerde gencler ne yapiyor demesin kimse evlilik ciddi cok ciddi bir karar oyle kustum oynamiyorum diyemiyorsun ilk olumsuzlukta. Uzüldum adina sen kabul etmezsende evliliğinden de pismansin ama devam et okuluna yarinin ne getirecegi belli olmaz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 161 göst.
0 oy
6 cevap 386 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (490 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 393 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde curious (1,158 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 233 göst.
17 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,812 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,441 soru

24,058,500 cevap

330,030 kullanıcı

...