0 oy
158 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (684 puan) tarafından
Bebiskolar iyi geceler benim oğlum bu zamana kadar hep meme emdi gece 18 aylık artık gece devamlı üstümde yatıyor diye hemde sürekli kalkıp ağlıyor diye herkes mama ver gece çok kalkmaz diyor 18 aylık 11 kilo 80 cm boyu doktoru gayet iyi sıkıntı yok dedi ama kilosu bana göre az geldi şimdi iki soru soruyorum bir gece tok tutan biberon maması isim istiyorum birde bu digital termoslardan kullanan memnun kalan varmı ? 

4 Cevaplar

0 oy
(1,307 puan) tarafından
Kendin yap mamayı bence alırsan hipp veya herobaby al
(684 puan) tarafından
Nasıl kendim yapayım gece uykusu için ? Süt veremiyorum kızımın alerjisi var oğlum dada alerji çıkar diye korkuyorum işin açıkçası
(1,307 puan) tarafından
Yani pirinç unu olandan arı mama falan demiştim sen bilirsin nasıl istersen öyle yap
-Reklam-
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Oglum da 18 aylik 6 aydan snr mama icdi sutum kesildi  ek gidaya da basladim yemesi guzel çok şükür mama alışkanlık olmus geceleri yatarken içiyor tok olmasina rağmen gece 5 de yine uyanir icer kisa zaman kaldi 2 yastan snr verilmiyo mama dr tavsiye etmiyo  alirsan da hipp combiotic kullanıyorum
(684 puan) tarafından
Daha önce hiç kullanmadım bu doktora götürüp mu baslasam
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Zaten formül mama karışımı o mamalar ve un içeriği bikaç mineral vitamin bebe bisküvisi ile pirinç unundan yapabilirsin benim kızım 16 aylık olcak bu ay 14.50 kilo 83 cm şuan ben kendim de yaptım formül mama da verdim 
(684 puan) tarafından
Maşallah sübhanallah ne güzel boyu kilosu
(1,307 puan) tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi çok saol
0 oy
tarafından
Bacım benimki 10 aylık 8 aydan beri aşırı uyku sorunu yaşıyoruz saat başı değil derin uyku uyumuyo resmen çocuk sabaha kadar ayağımda sallanarak uyumak istiyodu yerine koyarken uyaniyodu bi kaç saat ayağımın üstünde uyuyunca  onu da istemiyodu sırtı falan agriyo heralde sabaha kadar gözümü kirpmiyodum ben çareyi kaşık mamada buldum ilk zamanlar bi gün irmik hasliyosun bi gün pirinç unu muhallebisi yapiyodum içine ya pekmez ya meyve ekliyodum onu yiyip üstüne bi de emiyodu uyutuyodum akşam 9 da gece uykusuna geciyodu 11 gibi alışkanlık etmişti emmek istiyodu yanına yatıp gogsumu veriyodum 2 dk emik arkasını dönüyordu gece 2 3e kadar uyuyodu oyle ondan sonra da emziriyodum uyuyodu ben ilk zaman uyku gerilemesi var dediler o sandım sonra 2 dış patlattı onlardan dedim sonra ateşli hastalık geçirdi ondandır dedim ama acmis demekki çocuk karnı doyunca uyumaya başladı şimdi de Aptamil kaşık maması aldım bi gün pirinç unu bi gün irmik bi gün Aptamil veriyorum benim oğlumda 9 10 ay arası hı kilo almadı hastalık dış falan derken çok araştırdım en güzel kilo yapan Aptamil kaşık mamasiymis 
(684 puan) tarafından
Kaşık mamasını biberonda gece uykusunda nasıl verebilirim ki
tarafından
Canım uykuda vermiceksin ki uyumadan önce vereceksin açılmadığı için uzun uyuyacak uyanınca yine emzirirsin sen biberonla bişey vermek istiyosan pirinç unu maması yapabilirsin ya da kaşık mamasını sulu şekilde yapıp biberonla veriliyo yani Aptamil var bende onun üstünde öyle yaziyo

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 260 göst.
1 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde G.ll0 (1,574 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
8 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kubra- (1,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 538 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,548 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cicekzade (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,915 soru

24,131,595 cevap

334,067 kullanıcı

...