0 oy
552 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,061 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bayanlar ben bu şekilde hırka örüyorum acaba kaç paraya satabilirim daha önce ne orme nede başka bisi sattım acaba nekadar olur 3 yas için bu

image

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
düzenlendi

Bende bunları çok beğeniyorum yaa kızım ve kendim için arıyorum da yapabilirsen bizde sana yaptıralım canım 

image

(4,061 puan) tarafından
Neden yapmayalım ki canim yaparim
tarafından
Yaa çok teşekkür ederim canım o zaman sen müsait bir zamanda bana yazabilir misin rengine karar vereyim bana ve kızıma aynı renk olsun
(4,061 puan) tarafından
Olur canim yazarım ben şuan saha alan olmadı için sen karar ver bana yaz
(4,061 puan) tarafından
Canim ipin renklerini alize maxi olan ipin renklerine bak bana kodunu de ki güzel istediğin gibi olsun kızın kac yasinda  ve sen belden mi yoksa kalçanı örtecek şekilde mi olacak onlari da yazarsin
tarafından
Renk konusunda kararsız kaldım bir de benim için olanı ne kadara yaparsın canim bir benim bir de kızım için fiyat ne kadar olur
(4,061 puan) tarafından
Senin bedenin kaç canim bide kızın kaç yasinda
tarafından
Kızım 2 yaşında benim bedenim de M canım ama azcık kilo aldım L daha iyi olur gerçeği kilomu verecem inşallah ama kararsız kaldım 70 kiloyum yani ve benim kalçayı kapatsın canım belden olmasın
(4,061 puan) tarafından
Belden olsa ip az gidiyor ama uzun dedin 2 topak gibi bi şekilde fark ediyor kızımda 2 yaşında benm çok zayıf mi yoksa tombul bebek mi yani değişiyor sonuçta valla canim 450 seninkine dusundum çünkü papatyaların ipi vs de var bebeğe de 150 dedim çünkü senden artan ipler papatyaya yeter  kargo olcak tabi bide oyuzden 450 dedim sana canim
(4,061 puan) tarafından
Ayrıca paran güvende olsjn bende zarar etmim diye dolaba ilan yaparım ben ordan alırsın verdiğimi vs hepsini görmüş olursun hemde güvence olur canim kargo bilmiyorum nekadr ama ona göre ben bisiler yapicam canim merak etme sen
tarafından
Yok canım kızım 10 buçuk kilo öyle kilolu degil seneye de giyebilsin yani ona göre haklısın canım sonuçta el emeği ve zaten ipler çok pahalı olmazsa o zaman benimde belden olsun canım uzun olan hırkalarım çok bu da kısa olsun
tarafından
Yaaa canımsın çok teşekkür ederim ben seni tanıdığım için söyledim zaten yoksa kimseye kolay kolay güvenmiyorum burda canim eski hesabimdan çok konuştuk seninle aslında ama sen hatırlamıyorsun sanırım ☺
(4,061 puan) tarafından
Valla olabilir canim bende kafa gitti 350 senin 150 kizce için canim tamam anlaştık ilan açarım dolabimi atim sana ordan ne sen zarar gör ne ben göreyim ona gorede iyi olur
tarafından
Tamam canım ama hangi renk olsun ben çok kararsız bir insanım yaa şimdi sana bende olan renkleri soyliyeyim siyah gül kurusu mu ne o renk kahve rengi ve gri renklerinde hırkalarim var bunlar dışında güzel bir renk olsun
(4,061 puan) tarafından
Ben şimdi intagram acıyorum ordan renkleri atarım sana olmazsa ordan beğen bizim kızımla kırmızı renk var ates kırmızısı canim:)
tarafından
Instagram yok bende ama canım yaa kırmızı güzel olur mu kararsız kaldım bak kırmızı hiç bir şeyim yok pek sevmiyorum kırmızıyı da ☺
(4,061 puan) tarafından
Bak ben buraya atıyım kırmızı nasıl gör canim
tarafından
Tamam balım bakayim
(4,061 puan) tarafından
Attım bu küçük bir yaş icin bizim şuan küçük geliyor kızıma bu şekilde tabi bizim giyildigi icin sallum sullum oldu seninki diri olucak
tarafından
Bunu sen mi yaptın canım rengini pek sevemedim balım yaa
(4,061 puan) tarafından
Aynen bu kızımın küçük olan hırkası ilk hırka bu şimdiki saha bitmedi çiçekleri yok daha onu büyük yapıyorum bu küçük geliyor sıkıyor kolları
tarafından
Güle güle giysin prenses güzelmiş canım
(4,061 puan) tarafından
Biz kırmızı delisi olunca seviyoruz ama tabi zevk meselesi canım sen rengi seç haberleşelim
tarafından
Tamam canım ben bir karar vereyim
tarafından
Merhaba canım nasılsın ben bu rengi buldum bak fotoğraf attım bu renkten bulabilir misin sanki güzel gibi ayy ben çok kararsız bir insanım bee şimdi bunu diyorum birazdan vazgeçerim ☺ ama güzel demi rengi
(163,323 puan) tarafından
cok minnos bisi yaa bayildim rengede papatyalarada ama uxun gercekten guzel olmazdi kalca ustu daha tatli dururshnuz icine uygun bi bady falan leen yerim dicosu
tarafından
Uzun olmasın mı sevdoş uzunlarim var çok ama buna da kısa olsun dedim çok teşekkür ederiz teyzesi ☺❤
kisa daha iyi
(4,061 puan) tarafından
Ben renklerine bakıyım canjm bu ton var ise sana atıyım olur mu
(4,061 puan) tarafından
Renklerin yakınları posta koydum burda bak canim kodu soylersin
tarafından
Koyu gül daha çok yakın gibi demi kizlar bence o olsun ☺
bencede yaa
tarafından
Teşekkür ederim sevdoşum ❤ Büşra canım o zaman koyu gül olsun bir de kızım seneye giyebilsin olur mu zaten bu yıl geçti daha giyemeyiz seneye tam olsun üstüne benim  de zaten söylemiştim birdaha yazmama gerek var mi
(4,061 puan) tarafından
Tamam canim benim örüp dönücm sana
kiz hulyos paylassana adrws telefon yazsana sapigin olurum☺️☺️
busra eline emegine saglik cok marifetlisin ❤️
tarafından
Hahahahahaa sevdoş yeterki senin gibi sapığım olsun ☺☺☺

Büşra tamam canım senden haber bekliyorum Allah kolaylık versin şimdiden eline emeğine sağlık
(4,061 puan) tarafından
Ben bitince yazicam dolap adresimi atarım canim ortadan rahatlıkla satın alırsın hem
tarafından
Tamam canım ama orası çok kesmiyor mu yani çoktan bir şey almadım ordan ama burdan duyduğuma göre çok kesiyormuş
eee adres neyim benden gizlimi yaa ask olsundu bende kustum. gidiyom
tarafından
Puhahahaaaaa adres versem çikilat yolliycan mi lennn ☺☺‍
simoşu versemde az kafa dinlesem olmazmi
tarafından
Hahahahhaa ver kız ver benimki yetmiyor onu da ver ona da bakayim ☺☺☺ az kaldı beni Bakırköy'e yatiracaklar zaten bari gönder de çabucak gideyim yatayım ☺
ben zaten bu yaz turkiyeye giriste o bakirkoyu bi ziyaret edecem
tarafından
Ben senden önce gidecem oda ayarlarım bize ☺☺☺
cam kenarindaki yatak benimdir haa bide manzara guzel olsun şooyyle bogaz falan gorsun
tarafından
Puhahahaaaaa tamam efendim başka bir emriniz var mıydı☺☺☺
3 ogun yemek sinirsiz icecek abur cubur ve tvle kumandada bende olursa deyme keyfine
tarafından
Tamam efendim hemen yazdıklarını iletecem yerine ☺
aman hulyosum wifisiz yasayamam wifi kirmizi cizgim onu unutma
tarafından
Puhahahaaaaa tamam canım onu da taşınabilir bir tane sana özel getirtecem☺
kiz tikla kazan var anne bebe urunlerde 100 tl 20 cikti yap bakim sana ne cikcak
tarafından
Dur bakim hemen teşekkür ederim
tarafından
Bana da aynisini verdi ☺
herkeze ayni veriyolar laa
tarafından
Evet yahu
(4,061 puan) tarafından
Kargo normalde göndermek istedim zaman 100tl den fazla tutuyor canim dolapta az  oluyor ona bakmam lazım bakamadım hala
tarafından
Tamam canım o zaman orası daha uygunsa oraya atarsın ayy dört gözle bekliyorum çok heyecan yaptım ☺
(4,061 puan) tarafından
Canim dolap çok alıyor gardırops uygulaması komisyon qlmiyor ve 23 tl bi kargo ücreti çıkıyor ama alıcı ödüyor diyor sana uygunsa ordan alırım çünkü iplerin fiyat artmış canim oldu yerde durmuyor mubarek 23 tl senin için uygun ise ordan alabilirsin canim ama yok dersen emegimden kesilen artık napalim
tarafından
Canim bende gardrops var ama bir türlü giriş yapamıyorum olmuyor ne yaptıysam giremiyorum
(4,061 puan) tarafından
Ne gibi uyarı alıyorsun dolaptan dicem benden sadece 50 tl kesiyor bide kargo parası 30 tl den fazla cikiyor orda zarar çok oluyor canim ya
tarafından
Yapmaya çalışıyorum canım önceden vardı bende gardrops kapattım dondurulmuş onunla uğraşıyorum yaparım inşallah
(4,061 puan) tarafından
İnş canim benm ben örene kadr hallet iste:)
tarafından
Haber bekliyorum canım yazarım sana olunca ☺
tarafından
Yaptım canim sen hesabını soyle ben istek atayım sana ☺ ordan istediğini de yazarsın mesaj bölümünden
(4,061 puan) tarafından
Busratekin12 canim buradaki resmin aynisi
tarafından
Tamamdır canım sana istek gönderdim ☺
(4,061 puan) tarafından
Gördüm canim tamamdır:)
-Reklam-
0 oy
(682 puan) tarafından
En az ucyuz bnce
(4,061 puan) tarafından
Bende 200 300 arasi  dusundum aynen
0 oy
tarafından
200 250 olur bence
(4,061 puan) tarafından
Bencede canim bende öyle dusundum
tarafından
Çünkü ip çok pahalı
(4,061 puan) tarafından
Aynen canim küçücük dememek gerek çünkü ip lalim 3 ip giriyor 2 yas icin
0 oy
(2,735 puan) tarafından

Fiyat bilmiyorum da ama çok tatlıymış<3

(4,061 puan) tarafından
Valla ördüm bussuru var elimde bakalım kızıma kendime ördüm çok begendiler o şekilde örmeye başladım bakalim
0 oy
(350 puan) tarafından
150 200 250 TL en fazla canm . Senin düşündüğün fiyat varmi
(4,061 puan) tarafından
200 300 arası dusundum simdi 10 yas icin istediler ona ne diyem bilemedim kaldım bi
(688 puan) tarafından
400 de ona ip çok gidiyor büyük olduğu için
(350 puan) tarafından
400 aynen
(4,061 puan) tarafından
Aynen canim öyle düşünüyorum teşekkür ederim
(350 puan) tarafından
RC ederim ,
0 oy
(4,213 puan) tarafından
200 lira uygun bence yada 250 
(4,061 puan) tarafından
Aynen canim bende o şekilde düşünmüştüm
0 oy
(53,834 puan) tarafından
200 yaziyo 250 de pazarlik yaparlarsa 200 dersin
(4,061 puan) tarafından
Tamam canim benm
0 oy
(8,872 puan) tarafından
Yumak hesabı yapıyorlar canım fiyatını 70 80 den falan örüyor yumagini. 2 yada 3 yumak gitse bide ip parasını eklersin o şekilde hesaplayabilirsin
(4,061 puan) tarafından
Aa tamam canim çok saol
(8,872 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Kaç ip.kullaniyosun canım . Ben bı zamanlar örüp sattım ip hesabı satardım 
(4,061 puan) tarafından
Valla canim kısa belde olursa m bedende 6 tane gidiyor bebeğe de 3 yas 3 ip gidiyor bende hu şekilde gitti kendime ördüğüm bu ipi alize maxi baya kalın ip çok gidiyor
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Hesplama şöyle olacak . Örn . 

3 ip gitti onun parası 50 + 50 :100 

100 de el emeği 200 . Böyle hesapla . Mesala örme ip masrafı düğmesi falan toplam ne tutmuşsa aynısını alacak aynı miktar ve el emeği 
(4,061 puan) tarafından
Öyle hesladim canim aynı dediğin gibi ip parası artı el Emeği ve düğme uzakta olanda kargo parası tabi
(7,101 puan) tarafından
Onu karşı ödemeli yapsanda olur
(4,061 puan) tarafından
Öyle de olur canjm ama kendimi de karşı tarafında güvene almak için ben dolaptan sipariş verdiricem kim olursa uzakta çünkü malum bu devirde kimseye güven yok
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Benim komşum yapıyor 200 TL 3 yaş için kızıma örüyor şuan kirazlı modelini 
(4,061 puan) tarafından
150 dedim bi arkadaşa şimdilik ilk ona olcak olursa eğer ama normalde 200 den araya vermemeyi düşünüyorum canim
0 oy
tarafından

image

Kuzum bunu annem bıze ormustu sonra komsum gorup kızına torununa ıstedı 500e yapmıstı takımı annem aklında olsun fıyat oalrak ama bu dedıgım 3-4 ay once
(4,061 puan) tarafından
Maşallah size çok teşekkür ederim bilgin icin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde GizemAl (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 994 göst.
0 oy
7 cevap 378 göst.
8 Ağustos 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pilates Topu (2,445 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,084 soru

24,053,548 cevap

329,802 kullanıcı

...