0 oy
243 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,312 puan) tarafından
çocuklarınız diaari cikinca baaka cocuklarla oyun oynuyormu

2 Cevaplar

0 oy
(1,717 puan) tarafından
Eğitime başlayalı 9 ay ı geçti önceden kendi kendine koşar çocukların peşinden sadece koşuyordu oyunlara dahil olmuyordu yada ellerini tutup alkış yaptırıyordu şu son dönem kardeşlerr oynayalım mıı diyor yanlarına gidip merhaba nasılsınız diyor ben eymen koşalım mı diyor eğitimden önce sadece koşar iletişim kurmazdı kız çocuklarına sarılır dı şimdi gerçi hala öyle sarılır prensesler prensesler der erkek çocuklarından alır kız çocuklarına verir kızlara karşı çok naif ve hassas serserim 
(5,312 puan) tarafından
ya bizimki de bu aralar cocuklarin pesinden kosuyor ellerinden tutup al satarim oynamak istiyor bilemedim bizim dogustan rahatsizlik oldugundan otizm mi zeka geriligimi hala karar verilemiyor
(1,215 puan) tarafından
2bucuk yaşında benim oğlum parkta felan çocuklarla kumda oynarken onlara eşlik eder yanlarına gidip oyuncaklarıyla oynar yanımda çocuk olduğunu farkeder ama oyuna dahil edemiyor yani oyuncak paylaşayım onunla oyun kurayım yok şuan daha
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yiğenim apitik otizmli 1 senedir raporu var hala devam ediyor 8 aydır özel egitime gidiyor .

Hayır oynamıyor ,yolun ortasına atlıyor kaldıramıyorsun gökyüzünü izliyor çıglık atıyor ,kriz geçiriyor ,benimkiler ile bir araya geldiginde onlar yokmus gii davranıyo
(5,312 puan) tarafından
krizi neyde oluyor canim mesela
tarafından
Mesala yere yatıyor kaldırmak istediğinde krize giriyo
(5,312 puan) tarafından
anladim canim
(1,215 puan) tarafından
Hiç tepki vermeyin valla akılları herşeye eriyor benimki de atipik otizim yere atıyor ağlıyordu sonra tepki vermedim bekledim sakinlessinndiye şuan gayet iyi azalttı davranışı

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 795 göst.
0 oy
3 cevap 96 göst.
26 Aralık 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ftm1907 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 344 göst.
23 Aralık 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 280 göst.

Kategoriler

1,493,873 soru

24,407,115 cevap

350,617 kullanıcı

...