Evde salca yok yemek yapacam derim salcasiz yap biliyor Ben salcasiz yemek yemem elinde sonunda alacak ha simidi ha sonra bebege doktor dedi mama ya basla ne yapacaksn seni emmeyi birakir evde ekmek yok git kendin al bebegi evde tek birak ila birsey dedimmi laf eder sinirim tepeme geldi kizdim Sen bidaha bana deme arkandayim diye dedim neden dedi yaptiklarini gormuyosn herhalde laf var icrat yok dedim uyukusuzum zaten dedim Sen aksam uyumadinmi yok diyor uyumsndur Sen diyor sanki Ben yalan soyluyorm uykumumu gozetliyorsn hayrola dedim ne var ya ne var gozlerini acti bagirdi ay Ben delendim hic gelmem Boyle seylere bir kere yapti elini kirdim sirf bana el kaldirdigi yuzunden sinirlendim....... kufur ettim tutamadim oz olacak babam anneme cok cektirdi yanimda dovdu o an o olaylar aklima geldi tutamadim kendimi o konularda hasasim agzini kirarim senin dedi her ne olursa olsn bende hata var ama uzerime cok geliyor sorumlulugunu bilmiyor esim icin tek sey....... o olmasa yuzume bakacagi yok beni cok seviyor biliyorm AMA neden Boyle bilmiyorm Ben ne yapmaliyim sizce
canm sizin yasnz cok kucultu yanls hatrlamiyosam
Canım ne diyeyim bilemedim bnmki salça yok desem gider alır bnmki de çök sınırlı ve cook sorumsuz ama ne bilim ben ayarliyrum bu şekilde alıştım galiba uzman oldum sekiz yıldır cekiyrum
valla canım kişi kndnde olan bzklklari dzltmiorsa veya dzltmye clsmiorsa sevgisi ya yoktur yada yetersizdir ve baslarm BN ole zarar veren sevgiye benim eşim de seviyor blirm ama cokda zarar vermiştir ama elinde sonunda dahada dzlmistr seviorsa dzlck başka yolu yok dzlmezse beni kaybeder ben kolay kolay brkmam asla ama benimde bir sinjrm var o noktaya gtrrse BTR di ama şükür seviyor ve kaybetmeyide göze alamıyor aslında bnde kaybtmyi göze alamioem onca emek vermişken snrm onu öldürrm yinede brkmam :) çok şey yasadk ama şükür eskisi gibi değil allahdan da değil :( senin eşinden inş düzelir
beni bakkala fln yollamaz BN giderm der sağolsun hani ben kas h. nrml bi insndan daha fazla desteğe ihtiyacim var ilk evlndgmz zmnlar garip gliordu ona bi kere bisiler dedi çok alindm çünkü ailem yansıtmaz bana haatalgmn şeyhi fln snra anneme dedim daha da esimden birşey duymadım şükür hep destek olmstr bana kızımız oldu hele smdi asla birywre TK yollamaz hani git al vs olmaz o kızını alır gider :) kizimz biyusn biraz daha da
Bazen böyle konuşuyoruz da adamın cebinde var mı yok mu bilmek gerekr. En kötü koca bile evinde çocuğu varsa aç kalmasını ne bileyim evdeki eksikliklerinin olmasını istemez
Bence herşey karşılıklı birazda kendinizi törpüleyin en ufacık şeyde karşılık vermemeyi deneyin belki böyle herşey daha iyi yoluna girer.
Çok mu seviyor? Seven insan sevdiğini kırıp üzer mi ya çocuk. Gece uyumuosa esiniz neden uyanmio. Devirip g.. yatio biraz kocalara sorumluluk.yükleyin ya ben ne dicemi bilmiom
Bunların fıtratı boyle demekki bende yarin doguma gidicem ablamlar burda herkes bi yandan cirpiniyo son kez temizlikti esyalardi cantalardi yemekler yapildi falan benim kocamda guya bana moral olsun diye ise gitmedi sabahtan beri devirmis totosunu yatiyo ay dedim keske ise.gitseydin ya ne var sanki allah askina diyo ne kadar basit onlar icin hersey..benim icimde firtinalar kopuyor korkular sarmis durumda adamdaki rahatlik beni benden aliyo agzinin ortasina vurasim var ama ablamlar var iste yoksa kavga kiyamet cikarmistim o derece **** oldum rahatligina yuruyemiyorum kalkamiyorun yerimden kalkmis bana senden kola isedim hala getirceksin diyo ulan kalk kendin alsana sanki hamile olan yarin dogum yapacak olan o allah sabir versin bize kardesim ne diyim
1,493,297 soru
24,399,266 cevap
349,983 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın