0 oy
213 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (76 puan) tarafından
21 haftalık gebeyim ilk gebeliğim.ama artık bebeği falan unuttum 5 aydır sagligimla uğraşıyorum. İlk 2 ay mide bulantısı kusma 4 kilo verdim. 3.  Ay enfeksiyon 1 hafta hastanede yattım 2 kilo verdim. Sonra grip tuttu 1 ay çektim şimdi de öksürük nöbetleri. Hiç bir şekilde uyutmuyor.  Aklımdan olucam  sağdan soldan duyduğum herşeyi araştırıp uyguladım ama yok. Birde üstüne 1 haftadır diş ağrısı başladı. İsyan etmiyorum ama artık gücüm kalmadı. 56 kiloyla hamile kaldım 49 a düştüm. Sanırım artık eşimde durumdan rahatsız  napacagimi şaşırdım. Tükendim. YDS ye çalışmam lazım oturup kapak açamadım. Bu durum doğumdan sonra geçecek mi ? 

3 Cevaplar

0 oy
(194 puan) tarafından
Allah şifa versin cnm bende mide bulantisini 6 aya kadar. Çektim enfeksiyon bendede vardı bol su iç dıgerleri için bişey diyemiycem bendede diş ağrısı var hamilelikten bende bişey yapamıyorum canm
(76 puan) tarafından
Ne kadar yüce bı Varlık anne kendimizi artık bırakıp bize bu acıları yaşatan bı minigi dusunuyoruz :(
(194 puan) tarafından
Rabbimin oyle yaratmis cnm evlat Candan öte oluyo
-Reklam-
0 oy
(1,972 puan) tarafından

Zor bir hamilelikten geçiyorsun , Allah'ım feraha çıkarsın canım, bulantı kusma ve diş ağrısı gebelikte olağan şeyler, bunları bende yaşadım kaldı ki ikizlere hamileydim, bunlar geçiyor ama maalesef uyku uyumak bir süre imkansız , doğumdan sonra geceleri de ayaktasin bebiş yatirmayacak seni annesi, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim <3

(76 puan) tarafından
Anne olmadan önce babama aşırı düşkündum. Herşeyde babamı savunurdum. Şuan annemin kıymetini o kadar iyi anlıyorum ki :( hakkı odenmezmis
(1,972 puan) tarafından
Anne olmadan annelerin kıymeti pek bilinmiyor maalesef
0 oy
(8,755 puan) tarafından
Bu durum doğum dan sora geçer de bu kez de bebek yüzünden uyuyamayacaksın bilgin olsun inşallah şanslı bir anne olursunda uyku problemi yaşamaz bebeğin. Yoksa benim gibi 3-4 saatlik uykuyla günü geçirirsin 
(76 puan) tarafından
Allah'ım inşallah bari o zaman uyurum. Gerçekten çok zorluk çektim  bazen bebeğe kızıyorum hep senin yüzünden die

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 124 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,514 göst.
+3 oy
30 cevap 1,712 göst.
0 oy
33 cevap 1,279 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,325 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,480 soru

24,099,594 cevap

332,332 kullanıcı

...