0 oy
2,358 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Öncelikle hiç istemiyorum istemeyerek korunmasız ilişki oldu malesef sezeryandan sonra adet gormeden gebelik olması mümkün mü adet gormeden hamile kalan var mı aranızda

1 ay sonra sprial taktircam hemşire 1 ay sonra takarız dedi

24 Cevaplar

0 oy
(670 puan) tarafından
Ben şahsen yargılamıyorm günah senin günahın başka çocuğun varmı peki ? Birde neden istemiyorsn canım
tarafından
Ya neden günah olsun evliyim eşimle birlikte oldum ben onun helaliyim oda benim helalim evet çocuğum var o yüzden istemiyorum
tarafından
Bütün evliler günah işliyor o zaman
(670 puan) tarafından
Hayır yanlış anladınız bir çoğu diyor ya günah cana kıyma diye o yüzden günah senin günahın kime ne demek istedim Rabbım var olan çocuğuna uzun ömür versin
tarafından
Ben aldircam diye birşey demedim hatta birçok kez kabullenir im dedim insanların adına karar vermeyi çok seviyor bizim milletimiz hadlerini aşmayı baya seviyorlar
(670 puan) tarafından
Soruyu anlamak istedikleri gibi anlıyorlar
tarafından
Evet kesinlikle
-Reklam-
0 oy
tarafından
buna net bir şey söylemek yanlış olur çünkü mümkün bir şey ama doğumdan sonra adet gecikmesi de normal hormonlar değişiyor hayırlısı olsun inşallah sen yinede içini ferah tut varsa da gebelik vardır bir hayır Allah dağına göre kar verir 
0 oy
(8,442 puan) tarafından
Ertesi gün hapı iç eğer yeniyse birliktelik
0 oy
tarafından
Yorumlar beni dehşete düşürdü süt ne alaka teca.vuz ne alaka yaaa

Soruna gelecek olursak evet kalma ihtimalin var Rabbım hayırlısını versin 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,158 göst.
27 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 656 göst.
20 Mart 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 956 göst.
2 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnak (3,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 243 göst.
28 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,362 soru

24,329,090 cevap

345,601 kullanıcı

...